Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 31

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 31

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 31

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Oeps, Chantal Janzen maakt foutje op vakantie

Chantal geniet momenteel van een welverdiende vakantie met haar gezin. Het is heerlijk vertoeven onder de brandende zon, maar dat je daar ook mee moet oppassen, vergeet de presentatrice in het vervolg waarschijnlijk niet meer. Lees verder.

Chantal Janzen

2. Jim Bakkum deelt met trots foto van zijn (strakke!) vrouw in bikini

Van een ontspannen vakantie met het hele gezin deelt Jim Bakkum de nodige kiekjes, waaronder een foto van zijn geliefde Bettina in bikini. En vooral die laatste levert een hoop complimenten op. Lees verder.

Bettina Holwerda Jim Bakkum

3. Froukje de Both overspoeld met complimenten door zonnige bikinifoto: ‘Mooi figuur!’

Afgelopen week liepen de temperaturen enorm op in ons ‘koude’ kikkerlandje en dus was het geen overbodige luxe om wat verkoeling te zoeken. Dat moet ook Froukje de Both gedacht hebben, die het water op ging met haar nieuwe grote liefde. Lees verder.

froukje de both vriend

4. Shock in BN’er-land: ‘André Hazes zoenend gespot met Nikkie Plessen’

Al vaker draaide de geruchtenmolen rondom de relatie van André Hazes en Monique Westenberg op volle toeren. In april 2018 werden de roddels bevestigd en gingen de twee – vier jaar en een kind verder – een tijdje uit elkaar. Uiteindelijk kwam het stel toch weer samen, maar nu lijkt het opnieuw te wankelen tussen de twee. De zanger zou namelijk wel héél intiem gespot zijn met niemand minder dan Nikkie Plessen. Lees verder.

Andre Nikkie

5. Hittegolf 2.0 of niet? Dít is de weersvoorspelling voor augustus

Keihard besefmoment: juli is alweer voorbij, wat betekent dat we over de helft van het jaar zijn. De maand hebben we afgesloten met een hittegolf en zelfs een warmterecord, maar hoe ziet de weersvoorspelling voor augustus eruit? Wordt het weer snikheet of hoeven we niét opnieuw badend in het zweet wakker te worden? Lees verder.

Weersvoorspelling augustus 2019

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock, ANP

Shoppen is altijd een goed idee