Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 24

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 24

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 24

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Weer gelukkig in de liefde: ‘dít is de nieuwe vlam van Rico Verhoeven’

Na een relatie van dertien jaar kondigden Rico Verhoeven (31) en Jacky Duchenne (34) begin dit jaar aan uit elkaar te gaan. Inmiddels zou de kickbokser opnieuw het liefdesgeluk gevonden hebben. Niet bij Yolanthe Cabau (35) zoals eerder het gerucht klonk, maar bij een 27-jarige vrouw uit Haarlem. Lees verder.

Rico Verhoeven gerucht nieuwe relatie vriendin 27

2. Erik van der Hoff (56) binnen jaar vader én opa: ‘Vallen voor een jongere vrouw was niet mijn wens’

Na een huwelijk van 27 jaar én de opvoeding van drie kinderen vond Erik van der Hoff (56) opnieuw de liefde bij de zeventien jaar jongere Maartje. Inmiddels is het stel zeven jaar samen en een dochtertje verder, dat slechts een paar maanden in leeftijd verschilt met het kind van zijn zoon. ‘Het lijkt me fantastisch om straks met die twee meisjes op pad te gaan. Voor de buitenwereld ben ik dan gewoon een opa met z’n twee kleinkinderen.’ Lees verder.

Erik van der Hoff opa vader jonge vriendin

3. Berget Lewis openhartig over reden plotselinge relatiebreuk: ‘Het was de druppel’

Eerder deze week maakte chef-kok Maik Galenkamp bekend dat zijn relatie met Berget Lewis was gestrand. Al rond Pasen, wat betekent dat de twee inmiddels ruim zeven weken uit elkaar zijn. De reden van de breuk? Volgens de 48-jarige zangeres is dít de schuldige.

Berget Lewis corona reden breuk Maik

4. Huishoudboekje van Evelien (32): ‘Veel geld uitgeven aan materiële zaken doen we niet’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Evelien (32) om te laten zien waar ze het van doet. ‘Een dagje uit met drie kinderen en twee volwassen kost veel geld.’ Lees verder.

Huishoudboekje

5. Opgebiecht: ‘Ik heb mijn vaders afscheidsbrief verbrand’

Femke (36): ‘Het is vijf jaar geleden, maar nog steeds ben ik er vaak mee bezig: de zelfmoord van mijn vader. Ik was degene die hem vond. Hij was er al lang slecht aan toe, de brief die hij achterliet stond vol met verwijten. Ik las ‘m en besloot dat mijn moeder dat nooit mocht lezen. Ik heb de brief weggepakt, daarna vernietigd en altijd volgehouden dat er geen brief lag.’ Lees verder.

Opgebiecht

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Unsplash