Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 22

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 22

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 22

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Verjaardagsfeestje Nikkie Plessen loopt uit de hand: boze buren, politie en gênant rijkeluisgelul

Een opvallend verhaal in entertainmentblad Privé vorige week. Modemaker en presentatrice Nikkie Plessen blies op 8 mei 35 kaarsjes uit en zou dat bescheiden hebben gevierd, zo bleek uit een aantal keurige instagramposts. Nu lijkt dat ‘feestje’ toch iets minder netjes te zijn verlopen en zou er zelfs politie aan te pas zijn gekomen… Lees verder.

nikkie plessen verjaardag

2. Van Dubai naar ‘you, bye’? ‘Lil Kleine en verloofde Jaimie Vaes uit elkaar’

Al op z’n vijftiende liet hij de vijf jaar oudere Jaimie weten dat zij ooit zijn vrouw zou worden. Ze kregen een kind, kochten de meest luxueuze villa ever aan de Amsterdamse grachten en overleefden ogenschijnlijk ‘fluitend’ twee maanden coronaquarantaine in Dubai. Maar mogelijk is de werkelijkheid minder rooskleurig dan het lijkt: zijn Lil’ Kleine (25) en zijn verloofde uit elkaar? Lees verder.

lil kleine jaimie vaes breuk

3. Opgebiecht: ‘Door de quarantaine ben ik helemaal klaar met mijn man’

Lisa (33): “Wat een eikel is mijn man! Ik word helemaal gestoord van hem en kan hem amper in mijn omgeving verdragen. We hadden tot voor kort een goed huwelijk, nu weet ik niet hoe ik zo snel mogelijk van hem af moet komen. Een paar weken in quarantaine verblijven met hem en ons zoontje heeft mij de ogen geopend; ik heb een kant van hem gezien die ik liever nooit had gezien.” Lees verder.

Opgebiecht slechte seks

4. Huishoudboekje van Tine (33): ‘Waarom zou ik de volle mep betalen als het goedkoper kan?’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Tine (33) om te laten zien waar ze het van doet. ‘Zelf verkoop ik regelmatig spullen. Dat levert me zo’n honderd euro per maand op, toch een leuk extraatje.’ Lees verder.

Huishoudboekje

5. Yolanthe geeft eerste interview over scheiding: ‘Op een gegeven moment was er te veel verdriet’

Yolanthe Cabau, die in maart 2019 liet weten niet langer samen te zijn met Wesley Sneijder, heeft voor het eerst een interview gegeven over haar scheiding. In gesprek met Grazia vertelt de 35-jarige presentatrice en actrice dat de breuk niet plotseling kwam. Lees verder.

yolanthe wesley breuk

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Unsplash