Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 23

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 23

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 23

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Erik van der Hoff (56) binnen jaar vader én opa: ‘Vallen voor een jongere vrouw was niet mijn wens’

Na een huwelijk van 27 jaar én de opvoeding van drie kinderen vond Erik van der Hoff (56) opnieuw de liefde bij de zeventien jaar jongere Maartje. Inmiddels is het stel zeven jaar samen en een dochtertje verder, dat slechts een paar maanden in leeftijd verschilt met het kind van zijn zoon. ‘Het lijkt me fantastisch om straks met die twee meisjes op pad te gaan. Voor de buitenwereld ben ik dan gewoon een opa met z’n twee kleinkinderen.’ Lees verder.

Erik van der Hoff opa vader jonge vriendin

2. Daley (1) overleed aan uitdroging: ‘Dat zijn dood voorkomen had kunnen worden, maakt ons zó boos’

Daley, het zoontje van Catharina (28), overleed aan uitdroging. Hij was net één jaar geworden. ”Jullie zoon had meteen moeten worden opgenomen’, werd ons verteld. ‘Dan was hij er nu nog geweest.” Lees verder.

uitdroging baby

3. Wesley openhartig over gebroken gezin (en de hoop op een nieuwe kans van Yolanthe)

Vorig jaar juli ging er een schok door showbizzland: Wesley Sneijder en Yolanathe Cabau maakten bekend na tien jaar uit elkaar te gaan. Yolanthe wil er sindsdien weinig over kwijt, maar de voetballer bleek al meermaals loslippiger. In een videogesprek met Shownieuws was dat opnieuw het geval en liet hij doorschemeren een romantische toekomst met ex-vrouw nog niet volledig te hebben uitgesloten. Lees verder.

wesley sneijder yolanthe

4. Dominique openhartig over relatie met Anouk: komt er een huwelijk (en misschien tóch nog een kindje)?

Al vijf jaar is Anouk (45) dolgelukkig met haar grote liefde, basketballer Dominique Schemmekes (26). Zo nu en dan passeert hij de revue op haar Instagramaccount, maar veel laat de zangeres niet los over haar liefdesleven. Haar vriend heeft daarentegen wél een boekje opengedaan over hun relatie. Lees verder.

Anouk Dominique trouwen huwelijksbootje gezinsuitbreiding

5. Huishoudboekje van Aurélie (32): ‘Op vakantie gaat mijn werktelefoon mee’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Aurélie (32) om te laten zien waar ze het van doet. “Mijn werk staat altijd aan en gaat vaak ‘s avonds en in het weekend door.” Lees verder.

Huishoudboekje

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Unsplash