Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 21

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 21

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 21

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Ik leef niet meer ‘met’ jou: Marco en Leontine geven scheiding laatste zetje

Inmiddels leven Marco (53) en Leontine Borsato (52) al maanden gescheiden van elkaar. En het lijkt erop dat het écht niet meer goed komt tussen beiden. Waar Leontine onlangs weer haar eigen achternaam gebruikte, is er onlangs nog een schepje bovenop gekomen: het stel heeft hun Gooise gezinsvilla in de stille verkoop gezet. Lees verder.

Marco Borsato leontine huis verkoop

2. Huishoudboekje van Maud (35): ‘Roy en ik letten eigenlijk nooit op prijzen’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Maud (35) om te laten zien waar ze het van doet. “Roy en ik geven graag geld uit aan luxe vakanties. We gaan vier à vijf keer per jaar. Maar ook zijn we dol op etentjes en kleding. We letten eigenlijk nooit op prijzen.” Lees verder.

Huishoudboekje bedrag huis

3. Nieuwe vriendin opende ogen Ruben Nicolai: ‘Dacht door scheiding dat ik niet goed was in relaties’

Presentator en cabaretier Ruben Nicolai (45) is blij én verliefd. Alles loopt lekker en is in balans. “Maar met een beetje geluk ben ik nu op de helft van het leven. Dus dat betekent ook dat ik nog lang niet uitgeleerd ben.” Lees verder.

Ruben Nicolai vriendin

4. Opgebiecht: ‘Ik blijf bij haar om haar kinderen’

Maaike (34): “Het was een gok die Rianne en ik vijf jaar geleden namen: samenwonen. Klinkt niet spectaculair, dat begrijp ik, maar daarvoor was zij getrouwd met een man. Ik ben haar eerste vriendin en zij heeft twee zoontjes die bij ons wonen. Ze zijn als mijn eigen kinderen geworden en daarom vind ik het nu zo moeilijk dat het tussen Rianne en mij niet goed gaat. Als ik bij haar wegga, verlies ik de jongens ook.” Lees verder.

opgebiecht

5. Bedgeheimen: ‘De buurman zag gelukkig niet dat Anthony’s hand in mijn broekje zat’

Zij is 27 en voedingsconsulent. Hij is dertig en makelaar. Ze zijn anderhalf jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen. “In de zomer vind ik het lekker om het in de buitenlucht te doen. Fingers crossed dus dat de lockdown snel opgeheven wordt. Anders zal het bij ons eigen terras moeten blijven.” Lees verder.

Bedgeheimen seks buitenlucht

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Bart Honingh voor Flair