Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 19

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 19

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 19

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Miljuschka: ‘Met lood in onze schoenen lopen we door de gang naar de radioloog’

Miljuschka Witzenhausen (34) is tv-kok, presentator en culinair blogger. Ze is samen met Philip en heeft twee kinderen, Rembrandt (10) en Felina (7). Elke week schrijft ze in Flair over haar rollercoasterleven. Deze week vervolgt ze haar verhaal over haar vriendin FloorLees verder.

miljuschka dochter ziekenhuis

2. Na ‘Robinson’ zou Thomas zijn vriendin ten huwelijk vragen, maar deed het niet: wat ging er mis?

Hij is één van dé survivalsterren van het huidige seizoen van ‘Expeditie Robinson’, Thomas Roobrouck (31). Hij heeft zo’n beetje de helft van zijn expeditie vertoeft op winnaarseiland en verzekerde zich als eerste van een plaats in de grande finale. Maar tijdens een van de laatste uitzendingen ontdekten we dat hij de absolute hoofdprijs al thuis op de bank had zitten. Tijdens de opnames besefte Thomas dat hij zijn vriendin bij thuiskomst meteen ten huwelijk wilde vragen. Toch liep dat anders dan verwacht… Lees verder.

thomas expeditie vriendin

3. Schokkend: Samantha ‘Barbie’ de Jong toont foto’s van verwondingen (en nog maar één wenkbrauw)

Onlangs raakte Samantha de Jong (30), beter bekend als Barbie, betrokken bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag. Ze belandde in het ziekenhuis met flinke verwondingen, maar al gauw bleek de realityster buiten levensgevaar te zijn en het naar omstandigheden goed te maken. Toch logen de foto’s er niet om: de blondine zag er behoorlijk beschadigd uit. Je ziet ze hier.

samantha barbie de jong zwanger

4. Lekker dan, André: ‘Als Monique klaagde dat ze moe was, dacht ik: ‘Waar ben jij nou moe van?”

André Hazes, Monique Westenberg en Bridget Maasland vormden dé love triangle van het decennium. Inmiddels is de bizarre driehoek verleden tijd en zijn André en de moeder van zijn kind weer helemaal in de wolken. Maar alles was niet zómaar weer koek en ei. In een recent interview met Privé trok André het boetekleed aan en vertelde hij welke drastische gedragsveranderingen hij moest maken om Monique opnieuw voor zich te winnen. Lees verder.

andre terug bij monique

5. Voormalig ‘GTST’-ster Robin Martens showt lichaam in bikini: ‘Lekker afgetraind!’

Robin Martens (28) kan met een reeks foto’s van haar lichaam rekenen op een hoop complimenten. Op de kiekjes is te zien hoe de voormalig GTST-actrice poseert in alleen een bikini en haar lijf van alle kanten in beeld brengt. Lees verder.

Robin Martens afgetraind lichaam

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP