Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 18

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 18

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 18

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Schokkend: Samantha ‘Barbie’ de Jong toont foto’s van verwondingen (en nog maar één wenkbrauw)

Twee weken geleden raakte Samantha de Jong (30), beter bekend als Barbie, betrokken bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag. Ze belandde in het ziekenhuis met flinke verwondingen, maar al gauw bleek de realityster buiten levensgevaar te zijn en het naar omstandigheden goed te maken. Toch liegen de foto’s er niet om: de blondine ziet er behoorlijk beschadigd uit. Je ziet ze hier.

samantha barbie de jong zwanger

2. Tóch geluk in de liefde: ‘Boer zoekt Vrouw’-Elise heeft een nieuwe vriend (en dít is de gelukkige)

Dat ze naar huis werd gestuurd door Bastiaan in Boer zoekt Vrouw, was Elise niet in de koude kleren gaan zitten. Vlak na de uitzending van afgelopen zondag liet ze weten dat het een behoorlijke klap voor haar was en ze na het mislukte avontuur in een gat viel. Gelukkig komt na regen zonneschijn: Cupido heeft inmiddels wél raak geschoten. Lees verder én check de foto.

boer zoekt vrouw elise bastiaan

3. Complimenten stromen binnen voor ‘killerbody’ Britt Dekker: ‘Wat een lijf!’

Toen het nog kon, genoot Britt Dekker (28) met volle teugen van het zonnetje. Ze hees zichzelf in een bikini om optimaal van het fijne weer te genieten en met het kiekje dat ze daarvan deelde, kon de blondine rekenen op een oneindig veel complimenten. Lees verder.

Britt Dekker slank complimenten

4. Huishoudboekje van Sarah (36): ‘Hopelijk heb ik over een jaar of zeven genoeg geld om te stoppen met werken’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Sarah (36) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Huishoudboekje bijhouden tips

5. Lekker dan, André: ‘Als Monique klaagde dat ze moe was, dacht ik: ‘Waar ben jij nou moe van?”

André Hazes, Monique Westenberg en Bridget Maasland vormden dé love triangle van het decennium. Inmiddels is de bizarre driehoek verleden tijd en zijn André en de moeder van zijn kind weer helemaal in de wolken. Maar alles is niet zómaar weer koek en ei. In een nieuw interview met Privé trekt André het boetekleed aan en vertelt hij welke drastische gedragsveranderingen hij moest maken om Monique opnieuw voor zich te winnen. Lees verder.

andre terug bij monique

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP