Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 16

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 16

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 16

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Opgebiecht: ‘Mijn broer en ik willen als stel verder’

Cato (30): “Niemand weet het nog, hoewel er mensen zijn die wat vermoeden. Ik heb een relatie met mijn broer, Robert. Hij is 3 jaar ouder dan ik. Natuurlijk is dit geen makkelijke situatie en we hebben ons allebei echt wel verzet tegen onze gevoelens. Ontkennen heeft geen zin meer: liefde kun je niet tegenhouden. Geloof me, we hebben het keihard geprobeerd.” Lees verder.

Verliefd op broer

2. Groot verdriet voor acteur Waldemar Torenstra (46) door plotseling overlijden van zus

Intens verdriet voor acteur Waldemar Torenstra (46) en zijn familie: zijn acht jaar oudere zus Elzelien is op woensdag 1 april geheel onverwachts overleden. Lees verder.

zus waldemar torenstra overleden

3. Huishoudboekje van Edith (35): ‘We sparen niet voor de studie van onze kinderen’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Edith (35) om te laten zien waar ze het van doet. “De kinderen krijgen zakgeld. We zien wel wat ze later gaan doen en hoe het loopt.” Lees verder.

huishoudboekje

4. Henny Huisman geen spijt van uitspraken affaire Marco Borsato en Maan: ‘Weet niet waar je je zo druk over maakt’

Een aantal weken geleden besloot Henny Huisman (68) de vuile was buiten te hangen over Marco Borsato (53). De presentator zei dat hij de boeken in zou gaan als een “hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger”. Ook suggereerde Huisman te weten met wie Borsato een scheve schaats gereden zou hebben: de 23-jarige Maan de Steenwinkel. Nu de televisiepersoonlijkheid opnieuw geconfronteerd wordt met zijn verwijtende uitspraken, lijkt duidelijk te worden dat-ie géén spijt heeft. Lees verder.

marco borsato henny huisman

5. Martien Meiland verrast met nieuwe look en fans raken niét uitgepraat: ‘Staat je niet hoor!’

Martien Meiland (58) heeft vriend en vijand verrast met zijn nieuwe uiterlijk. In een nieuw filmpje op Instagram verschijnt de flamboyante kasteelheer met een snor in beeld, iets waar zijn volgers een duidelijke mening over hebben: dat ding mag er zo snel mogelijk weer af. Lees verder.

Martien Meiland nieuwe look snor

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Unsplash, BrunoPress, iStock, still