Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 15

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 15

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 15

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Groot verdriet voor acteur Waldemar Torenstra (46) door plotseling overlijden van zus

Intens verdriet voor acteur Waldemar Torenstra (46) en zijn familie: zijn acht jaar oudere zus Elzelien is op woensdag 1 april geheel onverwachts overleden. Lees verder.

zus waldemar torenstra overleden

2. Huishoudboekje van Annet (30): ‘Een jaar geleden stond er 78.000 euro op de spaarrekening’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Annet (30) om te laten zien waar ze het van doet. “Vorig jaar hebben we 70.000 euro spaargeld opgemaakt.” Lees verder.

Huishoudboekje

3. Bizarre exit in ‘Boer zoekt Vrouw’ wordt ‘meest verrassende ooit’ en ‘verkeerde keuze’ genoemd

Nu het keuzemoment voor de meeste boeren achter de rug is, keert de rust weer terug op de boerderij. Behalve bij boer Jan. Na lang wikken en wegen (het liefst houdt hij ze alle drie), weet hij uiteindelijk de knoop door te hakken. Maar dat zorgt voor een nogal verrassende exit in Boer zoekt Vrouw. Lees verder.

BZV verrassende exit haat nijd

4. Henny Huisman geen spijt van uitspraken affaire Marco Borsato en Maan: ‘Weet niet waar je je zo druk over maakt’

Een aantal weken geleden besloot Henny Huisman (68) de vuile was buiten te hangen over Marco Borsato (53). De presentator zei dat hij de boeken in zou gaan als een “hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger”. Ook suggereerde Huisman te weten met wie Borsato een scheve schaats gereden zou hebben: de 23-jarige Maan de Steenwinkel. Nu de televisiepersoonlijkheid opnieuw geconfronteerd wordt met zijn verwijtende uitspraken, lijkt duidelijk te worden dat-ie géén spijt heeft. Lees verder.

marco borsato henny huisman

5. Scheiding definitief? ‘Leontine doet afstand van achternaam Borsato’

Dat Leontine (52) en Marco Borsato (53) al een tijdje afzonderlijk van elkaar door het leven gaan, is inmiddels geen nieuws meer. Toch is de scheiding nog niet officieel rond. Hoewel de dochter van het stel onlangs leek te hinten op een hereniging tussen de twee, lijkt Leontine nu de eerste stap te hebben gezet naar een definitieve breuk. Lees verder.

Leontine Marco Borsato scheiding definitief achternaam

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Unsplash, BrunoPress, iStock, still