Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 14

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 14

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 14

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Dochter Marco en Leontine deelt bijzondere foto van complete gezin met duidelijke boodschap

Al weken is het een veelbesproken showbizz-onderwerp: de scheiding tussen Marco (53) en Leontine Borsato (52). Niet alleen de breuk zelf maakt de nodige tongen los, vooral draait de geruchtenmolen op volle toeren wat betreft het overspelige gedrag van de zanger. Wat er ook gezegd wordt over haar ouders, hun dochter Jada (17) blijft altijd achter de twee staan. Lees verder.

Marco Leontine Borsato

2. Huishoudboekje van Willemijn (34): ‘Ik let op aanbiedingen, voor minder dan 1+1 gratis doe ik het niet’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Willemijn (34) om te laten zien waar ze het van doet. “Ik werk niet met een weekmenu, maar kijk wat we hebben, wat we willen eten en wat daar nog voor nodig is. Daarbij let ik wel op aanbiedingen.” Lees verder.

huishoudboekje flair

3. Evelyne (43) heeft corona: ‘Dit virus bewijst hoe dun het laagje beschaving van de meeste mensen is’

Het aantal besmettingen met het coronavirus in Nederland blijft maar stijgen. Van veel besmette personen is bekend dat ze in het buitenland zijn geweest. Dat geldt ook voor Evelyne (43), die het virus opliep tijdens een werktrip in Italië en nu in thuisquarantaine zit. Lees verder.

besmet coronavirus real life

4. Opgebiecht: ‘Ik ben na een ruzie weg bij mijn gezin en mis zelfs de kinderen niet’

Celia (36): “Twee maanden geleden liep de ruzie met mijn man Brian zo hoog op dat ik wat spullen in een tas heb gegooid en ben vertrokken. Ik ben naar mijn beste vriendin gereden en heb daar de eerste dagen gelogeerd. Via via kon ik tijdelijk een kamer huren en ik snap dat het fucked up klinkt, maar ik vind het wel prima zo. Geen gezeik, geen zorgen en geen ruzies meer. Eindelijk tijd voor mezelf.” Lees verder.

Opgebiecht

5. Liefdesnieuws: Emma Heesters dolgelukkig met haar voetballer Wesley

Het liefdesleven van Emma Heesters (24) houdt de showbizz-gemoederen al een tijdje bezig. Er doet namelijk al even de ronde dat de zangeres het wel heel gezellig zou hebben met een voetballer die luistert naar de naam Wesley. Het hoge woord is er inmiddels uit: het nieuws blijkt te kloppen. Lees verder.

Emma Heesters relatie Wesley

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Unsplash, BrunoPress, iStock, still