Je bent hier: Home > Nieuws > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 12

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 12

Nieuws
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 12

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Miljuschka: ‘Heb ik nou gemist dat mijn goede vriendin zwanger was én een baby heeft gekregen?’

In haar column beschrijft Miljuschka een vreemde ontmoeting met een goede vriendin. “Ik heb haar regelmatig geappt, dan had ze me dat toch wel verteld? Of heb ik iets gemist? Dat kan natuurlijk ook! Ik ben vaak zo druk, dat er eerlijk gezegd best iets aan me voorbijgaat. Maar de geboorte van een kind?” Lees verder.

2. Bakken kritiek voor minderbedeeld gezin in ‘Steenrijk, Straatarm’

Vorige week woensdag was in Steenrijk, Straatarm weer te zien hoe twee gezinnen de proef op de som namen: maakt geld nou echt gelukkig? Voor een week kon de familie Talsma genieten van een luxeleventje en de zorgeloosheid beviel het viertal duidelijk. Maar met hun gedrag konden ze helaas niet rekenen op bijval van de kijkers thuis. Lees verder.

Kritiek minderbedeeld gezin Steenrijk Straatarm Talsma

3. Marco bedroog naast Leontine ook een goede vriend: ‘Hij ging vreemd met míjn vrouw’

Het bleef even rustig rondom de scheiding van Marco (53) en Leontine Borsato (52) – wellicht omdat André, Bridget en Monique al gauw alle aandacht wegnamen – maar vorige week werd de beerput opnieuw opengetrokken. De zanger blijkt namelijk niet alleen een affaire te hebben gehad met Iris Hond (32) en een van zijn secretaresses, maar óók met een gezamenlijke vriendin van het stel. Haar inmiddels ex-partner doet uit de doeken over Marco’s romance met zíjn vrouw. Lees verder.

Marco Borsato affaire vrouw fanclub

4. Carice van Houten deelt zeldzame foto van zoon: ‘Hairgoals!’

In 2016 werd Carice van Houten (43) de trotse moeder van zoontje Monte, een gebeurtenis die haar als persoon behoorlijk veranderd heeft. In plaats van haar carrière staat sindsdien haar kind op de eerste plaats en vraagt ze zich altijd als eerste af wat goed is voor hém. De actrice is dan ook voorzichtig in het delen van foto’s van haar kleine spruit, maar trakteert haar volgers nu tóch op een glimp van het jochie. Lees verder.

Carice van Houten foto zoontje lange lokken

5. Huishoudboekje van Jasmijn (21): ‘Er staat nu €30.000 op mijn spaarrekening’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Jasmijn (21) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

huishoudboekje

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Unsplash, BrunoPress, iStock

Shoppen is altijd een goed idee