Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 01

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 01

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 01

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Huishoudboekje van Marianne (31): ‘Laatst moesten we een nieuwe auto, dat kon gewoon’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Marianne (31) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Huishoudboekje

2. Opgebiecht: ‘Ik ben na een ruzie weg bij mijn gezin en mis zelfs de kinderen niet’

Celia (36): “Twee maanden geleden liep de ruzie met mijn man Brian zo hoog op dat ik wat spullen in een tas heb gegooid en ben vertrokken. Ik ben naar mijn beste vriendin gereden en heb daar de eerste dagen gelogeerd. Via via kon ik tijdelijk een kamer huren en ik snap dat het fucked up klinkt, maar ik vind het wel prima zo. Geen gezeik, geen zorgen en geen ruzies meer. Eindelijk tijd voor mezelf.” Lees verder.

opgebiecht weg bij man en kinderen

3. Zwangere Tabitha deelt reeks eerlijke kiekjes en zorgt daarmee voor hoop hilariteit op Instagram: ‘Love it’

Ondanks dat 2020 voor iedereen een héél ander en vooral bizar jaar is geweest, heeft Tabitha Foen-A-Foe (28) ook veel mooie herinneringen aan het jaar overgehouden. Zo bracht ze haar debuutalbum uit, werd ze bij het grote publiek bekend dankzij haar deelname aan Beste Zangers én kondigde ze aan in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Vaak krijgt ze te horen hoe prachtig zwanger ze is, maar met een reeks eerlijke foto’s brengt ze in beeld dat je niet álles moet geloven wat je op Instagram ziet. Lees verder.

tabitha zwangerschap spannend angsten

4. Miljuschka over Holleeder als oom: ‘Mijn vriend zit iedere dag in doodsangst’

Toen er na een paar maanden samenwerken iets opbloeide tussen Miljuschka Witzenhausen en haar geliefde Philip van Ierschot, had de voormalig Flair-columniste en tv-chef al een hoop meegemaakt. Ze kwam net uit een scheiding, woonde destijds met haar kinderen bij haar moeder op drie hoog én leidde met Willem Holleeder (62) als oom geen normaal leven. Het stel vertelt erover in een uniek interview met FlairLees verder.

Miljuschka en Philip interview Flair

5. Sep heeft een kind (3) doodgereden: ‘Na een ijzige stilte volgde een hartverscheurende kreet van de moeder’

Dagelijks vallen er verkeersdoden door roekeloos rijgedrag van onverantwoorde chauffeurs. Maar soms raak je onschuldig bij een tragisch ongeluk betrokken. Zoals An en Sep. ‘Ze rende zo de weg op. Op het terras viel een ijzige stilte, gevolgd door de hartverscheurende kreet van de moeder.’ Lees hier het verhaal van Sep.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

kind doodgereden interview

Beeld: iStock, Brunopress, still, Bart Honingh voor Flair

Shoppen is altijd een goed idee