Je bent hier: Home > Nieuws > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 11

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 11

Nieuws
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 11

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Kelly Weekers is 24 weken zwanger van John Ewbank, maar eh… klopt dat eigenlijk wel?

Kelly Weekers (30) is momenteel in verwachting van haar tweede kindje, maar dat gaat er toch wel wat anders aan toe dan bij de eerste keer. Dat onthult de verloofde van John Ewbank (51) in een update rondom haar zwangerschap op Instagram. Lees verder.

Kelly Weekers zwanger

2. Marco bedroog naast Leontine ook een goede vriend: ‘Hij ging vreemd met míjn vrouw’

Het bleef even rustig rondom de scheiding van Marco (53) en Leontine Borsato (52) – wellicht omdat André, Bridget en Monique al gauw alle aandacht wegnamen – maar nu wordt de beerput opnieuw opengetrokken. De zanger blijkt namelijk niet alleen een affaire te hebben gehad met Iris Hond (32) en een van zijn secretaresses, maar óók met een gezamenlijke vriendin van het stel. Haar inmiddels ex-partner doet uit de doeken over Marco’s romance met zíjn vrouw. Lees verder.

Marco Borsato affaire vrouw fanclub

3. Huishoudboekje van Manon (33): ‘Ik sloot een lening af om het zaad voor een tweede kindje te kunnen kopen’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Manon (33) om te laten zien waar ze het van doet. ‘Mijn grote wens is op termijn een broertje of zusje voor Bram van dezelfde donor.’ Lees verder.

Huishoudboekje lening zaad

4. Bewezen: dit zijn de leeftijden waarop mensen het vaakst vreemdgaan

Vreemdgaan komt ongetwijfeld in iedere leeftijdscategorie voor, maar uit onderzoek blijkt dat er drie momenten zijn in het leven waarop mensen het vaakst een scheve schaats rijden. Enne, da’s dus niet per se in de jonge, wilde jaren… Lees verder.

Leeftijd vreemdgaan

5. Leontine Borsato eert steun en toeverlaat: ‘Zo veel meegemaakt samen’

Leontine Borsato (52) geniet na een heftige periode van een welverdiende vakantie in Thailand, waar ze bijkomt van de recente breuk met Marco (53). Dit doet ze samen met haar rots in de branding, die ze flink in het zonnetje zet op Instagram. Lees verder.

Marco Leontine Borsato beste vriendin steun

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Unsplash, BrunoPress, iStock

Shoppen is altijd een goed idee