Je bent hier: Home > Nieuws > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 10

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 10

Nieuws
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 10

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Bridget in enige interview over breuk met André: ‘Ik had corrigerend ondergoed aan op Patty’s huwelijk’

Presentatrice Bridget Maasland (45) was dolgelukkig met André Hazes (26), maar zag de relatie toch stranden. In een interview met VROUW vertelt ze eenmalig haar kant van het verhaal. Lees verder.

bridget interview breuk

2. Bruidspaar woest op familie Meiland na afzeggen bruiloft: ‘Er zijn ons gouden bergen beloofd’

Na het bericht over de grote terugkeer naar Nederland van de familie Meiland, lijken Martien en co. niet langer te genieten van een smetteloos imago. Er kwamen annuleringen binnen van toekomstige gasten die bang waren geen Meiland te zien tijdens hun verblijf in het chateau en nu is het opnieuw raak. Een bruidspaar dat komende zomer zou trouwen op het kasteel, klapt uit de school nadat de familie Meiland hun reservering cancelde. Lees verder.

Chateau_Meiland Martien Nadege huishoudster Nederland Frankrijk

3. Angela de Jong: ‘Bridget heeft ‘RTL Boulevard’ publiekelijk vernederd, ik zou haar ontslaan’

Angela de Jong is absoluut niet gecharmeerd van Bridget Maasland en haar ‘ronduit beschamende’ interview in RTL Boulevard. De tv-recensent haalt in haar AD-column hard uit naar de presentatrice en laat zelfs doorschemeren dat ze haar zou ontslaan. Lees verder.

bridget rtl boulevard

4. Huishoudboekje van Edith (27): ‘We kunnen elke maand €1.500 sparen’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Edith (27) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

5. Heb je (lichte) corona-achtige klachten? Dít is wanneer je in actie moet komen

Sinds de eerste besmetting met het coronavirus vorige week donderdag in Nederland werd vastgesteld, stijgt het aantal gevallen snel. Daarnaast is het risico van besmetting met het nieuwe coronavirus in de EU maandag van ‘matig’ naar ‘hoog’ gegaan. Ben je bang dat ook jij het snel verspreidende virus onder de leden hebt? Hier moet je op letten.

coronavirus wanneer bellen

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Pexels, BrunoPress, iStock

Shoppen is altijd een goed idee