Je bent hier: Home > Nieuws > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 09

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 09

Nieuws
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 09

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Kim van Kooten geeft André en Bridget steek onder water (en fans lachen zich kapot)

De breuk tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) is de afgelopen twee weken het gesprek van de dag, óók onder bekend Nederland. De twee gaven aan uit elkaar te gaan en de reden van de breuk zou alle aandacht in de pers zijn, iets waarmee meteen door meerdere kenners korte metten werd gemaakt.  Hoewel het stel aangaf graag rust te willen, zochten beiden nog steeds de media op. Kim van Kooten (46) kon het dan ook niet laten om de voormalig geliefden een beetje belachelijk te maken. Lees verder.

Kim van Kooten steek onder water Andre Bridget

2. Bruidspaar woest op familie Meiland na afzeggen bruiloft: ‘Er zijn ons gouden bergen beloofd’

Na het bericht over de grote terugkeer naar Nederland van de familie Meiland, lijken Martien en co. niet langer te genieten van een smetteloos imago. Er kwamen annuleringen binnen van toekomstige gasten die bang waren geen Meiland te zien tijdens hun verblijf in het chateau en nu is het opnieuw raak. Een bruidspaar dat komende zomer zou trouwen op het kasteel, klapt uit de school nadat de familie Meiland hun reservering cancelde. Lees verder.

Chateau_Meiland Martien Nadege huishoudster Nederland Frankrijk

3. Oranjes poseren in Lech: een greep uit de gloednieuwe, prachtige foto’s

Traditiegetrouw is er één moment in de wintersportvakantie van de Oranjes in Lech waarop de pers met camera’s klaar mag staan, om de koninklijke familie op de gevoelige plaat vast te leggen. De foto’s zijn inmiddels hier en de royals staan er weer prachtig op. Bekijk ze hier.

Oranjes Lech

4. Niet alleen het huis moest hersteld worden in ‘HMMIK’: stel verbreekt relatie na opnames

In Help, Mijn Man Is Klusser zorgt John Williams er niet alleen voor dat gezinnen met een levensgevaarlijke ruïne als huis weer veilig kunnen wonen. Ook krijgt hij, als een soort mediator, huwelijken die op punt van instorten staan dikwijls weer op de rit. Een aantal afleveringen terug was dat echter níet het geval. Tot schrik van de kijkers gooiden deelnemers Chris en Corina na de opnames definitief de handdoek in de ring. Lees verder.

help mijn man klusser chris

5. Chantal keihard over ‘Married at First Sight’: ‘Realiteit is ver te zoeken’

Chantal en Henk waren zonder twijfel het meest spraakmakende koppel uit deze editie van Married at First Sight. En niet verrassend: de sfeer was bijzonder bekoeld tijdens de laatste ontmoeting. De blondine spreekt zich nu dan ook uit over de show. Lees verder.

Chantal married at first sight

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Pexels, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee