Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 34

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 34

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 34

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. ‘Relatie André Hazes en Monique Westenberg nu definitief voorbij’

Vorig jaar verkeerde de relatie van André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) in zwaar weer en gingen de twee een tijdje uit elkaar. Onlangs begon de geruchtenmolen wéér op volle toeren te draaien, nadat de zanger zoenend gespot werd met niemand minder dan Nikkie Plessen. Ondanks die roddel leek het stel te genieten van een heerlijke gezinsvakantie in Marbella, maar niets blijkt minder waar. Vrienden van het koppel zouden nu zelfs uitgaan van een definitieve relatiebreuk. Lees verder.

Andre Hazes Monique Westenberg

2. Laatste vakantiefoto Erik de Vogel en Caroline de Bruijn roept één prangende vraag op

Het nieuwe seizoen van GTST komt steeds dichterbij en daarmee is de welverdiende vakantie van Caroline de Bruijn (57) en Erik de Vogel (58) tot een einde gekomen. De twee zijn vandaag weer aan het werk gegaan, maar dat doen ze niet voordat ze een laatste romantische vakantiefoto hebben gedeeld. Bekijk de foto.

Erik de Vogel Caroline de Bruijn

3. Instagram vs. reality: vrouw Jim Bakkum deelt (h)eerlijk gezinskiekje

Op Instagram zie je de meest gelikte en perfecte foto’s voorbij komen, maar Bettina Holwerda (40) besluit het over een andere boeg te gooien. De vrouw van Jim Bakkum (32) laat zien dat het best een opgave kan zijn om een gezinsfoto te maken met drie kleine kids. En dat doet ze met een chaotisch kiekje dat voor een hoop hilariteit zorgt. Bekijk ‘m hier.

Bettina Holwerda Jim Bakkum

4. Happy new hair! Complimenten stromen binnen voor nieuwe look Renate Gerschtanowitz

Renate Gerschtanowitz (39) heeft een frisse wind door haar haren laten waaien. Letterlijk, want de presentatrice gaat vanaf nu met een nieuwe coupe door het leven. Bekijk de foto.

Renate Gerschtanowitz

5. Chantal Janzen showt op hilarische wijze realiteit na het krijgen van kinderen

Het leven van Chantal Janzen (40) is flink veranderd sinds ze de moeder is van twee kinderen. En hoewel ze vroeger misschien dacht dat alles bij het oude bleef, deelt ze nu – zoals we van haar gewend zijn – op hilarische wijze de realiteit van het ouderschap. Lees verder.

Chantal Janzen

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Unsplash, ANP, Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee