Je bent hier: Home > Nieuws > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 06

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 06

Nieuws
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 06

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Huishoudboekje van Karen (27): ‘Voor onze droom zetten we elke maand € 4.000 opzij’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Karen (27) om te laten zien waar ze het van doet. “We sparen meer dan de helft van onze inkomsten.” Lees verder.

huishoudboekje flair

2. André Hazes showt zijn afgetrainde lijf, en vertelt dat hij opnieuw vader wil worden (en daar is een klein probleempje mee)

Waar hij de tijd vandaan haalt – naast de optredens in Ahoy, vader zijn voor de kleine André en zijn nieuwe lief Bridget – is een raadsel, maar dat Hazes ook nog ergens weet te sporten is duidelijk. De zanger showde zijn sixpack op Instagram, tot blijdschap van zijn fans. Én in een interview onthult André Hazes dat hij graag opnieuw vader wil worden. Lees verder.

Andre Hazes opnieuw vader worden

3. Amerikanen woedend op Beyoncé en Jay Z na ‘respectloze’ actie tijdens Super Bowl

In het publiek tijdens Super Bowl zaten dit jaar niemand minder dan Beyoncé (38) en Jay Z (50) met dochter Blue Ivy (8). De aanwezigheid van het sportliefhebbende showbizzkoppel wordt doorgaans enorm gewaardeerd, maar Amerikanen zijn woedend op de twee. Lees verder.

beyonce the lion king

4. Bedoelde André dít met ‘een jaar vol verrassingen’? Bridget gespot bij verloskundigenpraktijk

Eind 2019 deed André Hazes een mysterieuze voorspelling voor het nieuwe jaar: “Ik weet het niet… Misschien wordt 2020 wel een jaar vol verrassingen”. Toen hadden we nog geen idee waar de zanger op zinspeelde – behalve dat een opvallende nieuwe ring van Bridget sindsdien de aandacht trekt – maar een verhaal in Story vorige week lijkt duidelijk te maken over welke verrassingen André het nou had. En eh, da’s niet niks. Lees verder.

bridget zwanger

5. Bibi Breijman (28) in Flair: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’

Na een burn-out en een zware zwangerschap geniet Bibi Breijman (28) nu volop van haar leven met dochter Teddy (1) en vriend Waylon: “Hij staat nogal eens te janken om iets wat Teddy doet. ‘Daar gaat je rock-’n-rollimago’, zeg ik dan. Daar zat hij in het begin best mee.” Lees verder.

Bibi Breijman

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Unsplash, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee