Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 01

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 01

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 01

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Miljuschka over Holleeder als oom: ‘Mijn vriend zit iedere dag in doodsangst’

Toen er na een paar maanden samenwerken iets opbloeide tussen Miljuschka Witzenhausen en haar geliefde Philip van Ierschot (beiden 34), had de Flair-columniste en tv-chef al een hoop meegemaakt. Ze kwam net uit een scheiding, woonde destijds met haar kinderen bij haar moeder op drie hoog én leidde met Willem Holleeder (61) als oom geen normaal leven. Het stel vertelt erover in een uniek interview met FlairLees verder.

Miljuschka en Philip interview Flair

2. Anke verloor haar man toen ze 35 weken zwanger was: ‘Hij wilde maar 1 ding: samen een kind’

Anke Verweijen (37, verpleegkundige) verloor in 2017 haar man Dennis op 37-jarige leeftijd aan acute leukemie. Vanaf het moment van de diagnose wilden ze nog maar één ding samen; een kind krijgen. Dat werden er uiteindelijk twee: Robin (3) en Timo (1). Vier weken voor Timo’s geboorte overleed Dennis. Lees haar verhaal.

man verloren aan ziekte

3. Johnny de Mol deelt eerste foto pasgeboren zoon én onthult naam

Vlak voor kerst werd bekend dat Johnny de Mol (40) en zijn geliefde Anouk (37) de trotse ouders waren geworden van hun tweede zoon en nu heeft de presentator een eerste foto gedeeld van de pasgeboren spruit. En da’s niet het enige: hij onthult óók zijn naam. Lees verder.

Anouk de Mol Johnny

4. Kijkers vallen over outfit Lieke van Lexmond in ‘De Battle’: ‘Wie is haar stylist’?

Maar liefst 650.000 mensen keken naar de eerste aflevering van De Battle. Bekende Nederlanders Katja Schuurman en Najib Amhali namen het hierin op tegen bekende Vlamingen Gert Verhulst en James Cooke. Of dat Twitter interesseerde is de vraag, menig kijker verbaasde zich voornamelijk over de outfit van presentatrice Lieke van Lexmond… Lees verder.

lieke outfit de battle

5. Huishoudboekje van Marielle (49): ‘Je komt me wel 6 keer per week tegen in de supermarkt’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Marielle (49) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Boodschappen huishoudboekje

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, iStock

Shoppen is altijd een goed idee