Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Held: barman brengt ‘rekening’ naar vrouwen die worden lastiggevallen

Held: barman brengt ‘rekening’ naar vrouwen die worden lastiggevallen

Held: barman brengt ‘rekening’ naar vrouwen die worden lastiggevallen

Een barman uit de Amerikaanse staat Florida krijgt veel lof op social media na zijn ‘heldenactie’. Hij zorgde er namelijk voor dat een man de bar uit werd gezet nadat twee vrouwen door deze vent werden geïntimideerd. De barman had door dat het niet helemaal pluis was en bracht daarom de ‘rekening’ naar de vrouwen. Dit was alleen niet de rekening, maar een briefje om erachter te komen of alles oké was met deze vrouwen. 

Kriebels

Je hebt het misschien zelf ook wel eens meegemaakt: jij en je vriendin zitten gezellig in de kroeg of bar en er is een vent die je weird vibes geeft. Niet erg prettig en in sommige gevallen zelfs intimiderend. De barman lette gelukkig goed op en zag dat dit ook aan de hand was bij de twee vrouwen in zijn bar. Hij bracht hen een briefje met daarop: “Als je last hebt van die griezel, gooi je haar dan over je andere schouder. Deze griezel geeft mij ook de kriebels.”

De rekening

Doordat de barman het briefje als de rekening voor de vrouwen presenteerde, kon de barman er op een veilige manier achterkomen wat er precies aan de hand was. Eén van de vrouwen, Trinity Allie, plaatste een foto van de barman met het briefje op Twitter. Hierna ging de foto viral.

Lees ook:
Poetsende barman en Di-rect stelen de show in ‘All You Need Is Love’

Attente bartender

Trinity vroeg de barman om te poseren met het briefje nadat de vervelende vent de bar uit was gezet. “Iedereen kan zo’n attente bartender gebruiken”, voegde ze nog toe aan haar tweet. En daar heeft ze helemaal gelijk in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter | Beeld: Getty Images