Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 02

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 02

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 02

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Waylon deelt zeldzame foto met 17-jarige zoon: ‘Dezelfde mooie kijkers!’

Om het jaar zo goed mogelijk in te luiden heeft Waylon (39) compleet verrast. Met een tripje naar Parijs, waar het stel met een privéjet naartoe vliegt. Van dit memorabele moment deelt zowel de zanger als zijn geliefde Bibi Breijman (28) de nodige kiekjes, waarop ook de zeventienjarige zoon van de ‘The Voice of Holland’-coach te zien is: Dylan. Lees verder.

Waylon zoon foto

2. Kijkers ‘Married at First Sight’ raken niet uitgepraat over kandidate Chantal

Maandagavond konden alle fans van Married at First Sight weer hun hart ophalen en genieten van een gloednieuw seizoen. Kijkers mochten kennismaken met de eerste kandidaten van het seizoen, maar er was er één in het bijzonder die alle aandacht op zich wist te vestigen: Chantal. Lees verder.

Married at first sight Chantal

3. Igone de Jongh over geheim huwelijk met Thijs Römer: ‘Zelfs mijn vader wist van niets’

Op de avond waarop Igone de Jongh (40) afzwaaide bij Het Nationaal Ballet, mocht Femke Halsema (53) het heuglijke nieuws bekendmaken dat de danseres in het geheim in het huwelijksbootje was gestapt met Thijs Römer (41). En nu blijkt pas hoé geheim die bruiloft van het bekende stel was, want zelfs de vader van de bruid bleek nergens van af te weten. Lees verder.

Igone de Jongh Thijs Romer geheim getrouwd bruiloft

4. Kijkers hebben te doen met zoon ‘Ik vertrek’-familie Buik: hoe gaat het nu met het gezin?

Onlangs was in Ik vertrek te zien hoe weer een Nederlands gezin de koffers pakte en naar het buitenland emigreerde om daar een nieuwe toekomst op te bouwen. In de nieuwste aflevering was het de beurt aan de familie Buik: Klaas (52) en Marianne (49), en hun geadopteerde zoon Pei Pei (12). Kijkers van het programma uitten op Twitter massaal hun medelijden met het jochie, maar hoe gaat het nu met het drietal in Frankrijk? Lees verder.

familie buik ik vertrek

5. Charissa (29) lijdt aan PSMA: ‘Leeftijdsgenoten vonden mijn kinderwens egoïstisch’

Al vanaf jongs af aan had Charissa (29) het gevoel dat ze niet oud zou worden. Die angst lijkt werkelijkheid te worden als ze na lymfeklierkanker ook de zeldzame spierziekte PSMA blijkt te hebben. “De artsen geven me nog zo’n vijf tot zeven jaar.” Lees verder.

spierziekte psma interview

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Unsplash, MAFS

Shoppen is altijd een goed idee