Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Ariana Grande zegt concert af vanwege gezondheidsproblemen

Ariana Grande zegt concert af vanwege gezondheidsproblemen

Nieuws & Maatschappij
Ariana Grande zegt concert af vanwege gezondheidsproblemen

Ariana Grande staat zaterdag niet op het podium voor haar comeback-concert. De zangeres haalt vanwege gezondheidsproblemen een streep door haar show in Las Vegas, de eerste die ze zou geven sinds haar gestrande relatie met comedian Pete Davidson in oktober.

Lees ook: Ariana Grande komt met nummer over haar exen

“Vegas, ik heb momenteel te maken met een aantal gezondheidsproblemen”, liet Ariana weten in een Instagram Story. “Het spijt me dat ik jullie dit weekeinde niet kan zien. Ik hou van jullie en kijk ernaar uit jullie volgend jaar te ontmoeten en het goed te maken.” Wat de 25-jarige zangeres mankeert, is niet duidelijk. Hotel The Cosmopolitan, waar Ariana zou optreden, houdt het op “onvoorziene gezondheidsredenen”. Kaarthouders krijgen hun geld terug.

2019 wordt een druk jaar voor Ariana. Haar vijfde studioplaat Thank U, Next wordt in het begin van het nieuwe jaar verwacht, de gelijknamige eerste single van het album verscheen in november. In maart trapt Ariana haar vierde wereldtournee af. Op 23 en 24 augustus en op 11 september staat ze in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee