Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Yes, deze zonnebril past bij ieder gezichtstype!

Yes, deze zonnebril past bij ieder gezichtstype!

Yes, deze zonnebril past bij ieder gezichtstype!

Een zonnebril die mooi op je snoet past, is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Het model moet bij jouw gezichtsvorm passen. Niet te groot… niet te klein… Past dit wél bij je wenkbrauwen? Toch past een cat eye zonnebril bij vrijwel elke gezichtsvorm. Maar hoezo dan? 

Verschillende vormen cat eye

cate eye

Pinterest

Binnen de cat eye zonnebril heb je nog veel verschillende vormen. Een ronde bril met zachte hoekjes of een scherpe smalle met hoog retro gehalte. Zo kan je nog schommelen binnen het model.

Heb je een rond gezicht? Dan zijn scherpe hoeken het mooiste, ga dus helemaal los met een cat eye. Een smal gezicht? Ga dan beter voor een niet te breed model. Is jouw gezichtsvorm vierkant? Kies dan voor een rond model met kleine hoekjes om je gezicht wat af te ronden.

collage 2

Pinterest

Zomer van 2016

De cat eye is dit jaar opvallend smaller dan vorig jaar. De smalle variant geeft meer edge aan je look. Zeker in volledig zwart heeft de glamoureuze zonnebril toch een stoer kantje. Speel je liever met kleur of versiersels op de hoekjes? Ook dat is erg hip en maakt van je cat eye een echt statement.

Wil je ook graag zo’n cat eye zonnebril? Wij hebben de 11 mooiste zonnebrillen voor jullie geselecteerd:


Lees ook: