Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo voorkom je een miskoop tijdens de sale

Zo voorkom je een miskoop tijdens de sale

Zo voorkom je een miskoop tijdens de sale

Ken je dat? De sale is begonnen en dus heb jij je helemaal geïnstalleerd achter je laptop, klaar om je slag te slaan.

Maar als je eenmaal aan het rondkijken bent, zie je door het bos niet meer en beland er al gauw een parel in je winkelmandje uit de nieuwe collectie. Daar ging je strategie om geld te besparen. Of toch niet? Want jawel, ook tijdens de sale shop je nu bij Sarenza de nieuwe collectie met 12% korting . Gebruik hiervoor deze kortingscode en bekijk de nieuwe collectie.

Maar om geen dief te zijn van je eigen portemonnee geven wij jou nog een aantal tips om tijdens de sale de juiste aankopen te doen:

1. Kijk niet naar de prijs

Bekijk die leuke top eens goed en bedenk of je ‘m echt mooi vindt. Kijk dan niet naar het prijskaartje, want als je ‘m echt wilt, hoeft de prijs die keuze niet te beïnvloeden.

2. Maak een wishlist

Om voor de sale een wishlist te maken klinkt misschien gek. Maar zo heb je wel een doel en koop je alleen de items die je echt nodig hebt. Neem van te voren een kijkje in je kast om vervolgens op Pinterest te zoeken naar items die jouw garderobe zullen aanvullen. En nee, niet opvullen!

3. Bij twijfel niet doen, herhaal: niet doen 

Ben je hard op zoek naar een paar sneakers maar zie je jezelf niet shinen in dit paar? Is het de kleur die je zoekt maar zit de blouse toch niet helemaal zoals je zou willen? Sorry, dan hebben we slecht nieuws. De kans dat je het niet gaat dragen is gevaarlijk groot. Zonde van het geld dus.

4. Investeer in goede items

Is het een ‘mwah’ aankoop of zie je de verwassen kleur van de top al gebeuren na een wasbeurt? Investeer dan in goede items waarvan de kans klein is dat je spijt krijgt van je aankoop. Koop bijvoorbeeld een goed paar laarsjes of sneakers die je onder elke outfit kunt dragen. Helaas zijn dat wel vaak de toppers uit de sale en worden deze snel gekaapt. Daarom extra fijn als je bij Sarenza de nieuwe collectie met 12% kunt kopen en dus de anderen voor kunt zijn! Shoppen doe je hier. Happy shopping!

Veel shopplezier!