Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Zo vertraag je huidveroudering op effectieve manier

Zo vertraag je huidveroudering op effectieve manier

Zo vertraag je huidveroudering op effectieve manier

Vooral onze gehaaste leefstijl en schadelijke omgevingsfactoren zijn verantwoordelijk voor het verouderen van de huid. Vichy helpt dankzij drie gezonde ingrediënten in Slow Âge je huid zichtbaar te verbeteren en te beschermen en zo huidveroudering te verminderen.

Flair samen met Vichy

Probiotica voor je huid? Ja, echt. De nieuwe aanpak tegen huidveroudering is een combinatie van het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, bifidus uit probiotica en baïcalinewortel. Het werkzame bestanddeel uit bifidus bootst de voordelen van het oorspronkelijke micro-organisme na. Het heeft een ontstekingsremmende werking, versterkt de huidstructuur en vermindert vochtverlies. Baïcalinewortel werkt met name op de schade die luchtvervuiling en uv-stralen veroorzaken op de huid. Het thermaal water draagt bij aan het herstellen van het evenwicht van de huid.

Langzaam-aan actie
Kan een crème echt huidveroudering vertragen? Het antwoord is ja, maar daarnaast zijn leefstijl en leefomgeving ook van invloed. Een druk sociaal leven, het altijd maar online beschikbaar zijn, gezin en werkdruk maken samen dat we druk zijn en ons druk voelen. Interne stress uit zich ook op je huid. Slow down is het advies. Het is niet voor niets dat yoga, meditatie en mindfulness zo populair zijn op dit moment.

Zichtbare verbetering
Slow Âge van Vichy met SPF 25 gaat de strijd aan met de opkomende tekenen van huidveroudering en helpt je huid zich te beschermen. Dankzij de mix van drie unieke ingrediënten is Vichy erin geslaagd de vijf tekenen van veroudering aan te pakken. Een test onder 120 vrouwen gaf zichtbare verbetering bij rimpeltjes onder de ogen, pigmentvlekken, wangplooien, huidstructuur en elasticiteit. De huid is onmiddellijk gehydrateerd en beschermd. Slow Âge is verkrijgbaar in de apotheek.

Meer weten over bifidus, het unieke ingrediënt dat de huid beschermt en sterker maakt? Vichy legt het uit. Bekijk de video.