Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo vermijd je kraaienpootjes

Zo vermijd je kraaienpootjes

Mode & Beauty
Zo vermijd je kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn vaak de eerste tekenen van veroudering en kunnen zich bij ons vrouwen – jammer genoeg – al in onze early twenties beginnen te vertonen. De belangrijkste oorzaken hiervan zijn de zon en je natuurlijke gezichtsuitdrukkingen, zoals lachen. Emotieloos door het leven gaan is geen optie, maar andere dingen heb je wél in de hand.

De fout die je waarschijnlijk maakt

Een groot deel van onze make-up bevindt zich rond de ogen: concealer, oogschaduw, eyeliner, mascara… Om ’s avonds alles weg te krijgen, is de verleiding groot om hard te gaan wrijven met je watje of reinigingsdoekje. Stop right there. De huid rond je ogen is enorm dun en elke trekkende of wrijvende beweging kan ze beschadigen én wallen veroorzaken.

Zo mag het wél

Ga allereerst op zoek naar een efficiënte oogmake-upremover die toch zacht is voor je huid. Wees niet bang om genoeg product op je watje te doen. Duw je doordrenkte watje op je oog en houd het daar voor een 20-tal seconden, zo geef je het product de kans om je make-up af te breken. Veeg dan in een neerwaartse beweging alles weg, zonder te veel heen en weer te bewegen.

 

Lees ook:

Bron: flair.be

Shoppen is altijd een goed idee