Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo schijnt je witte broek niet meer door

Zo schijnt je witte broek niet meer door

Mode & Beauty
Zo schijnt je witte broek niet meer door

Een tijdloze klassieker als de witte broek, halen we iedere zomer weer tevoorschijn. Ideaal als je geen tijd hebt gehad om je benen te scheren, maar een spijkerbroek echt te heet is. Het enige nadeel? Witte broeken schijnen vaak door, en da’s niet écht charmant. Maar niet getreurd, want met deze tips zeg je voorgoed gedag tegen dit ongemak!

Lees ook: Hier komt het woord ‘jeans’ dus vandaan!

Kleur
Dit doet misschien alle alarmbellen bij je rinkelen, want je zou juist denken dat de kleur rood heel goed te zien is door je witte broekje heen. Maar niets is minder waar. Een witte onderbroek daarentegen, valt juist meer op. Rood- of nudekleurig is de beste keuze.

Goed om te weten: nieuw ondergoed aanschaffen? Ontvang met deze kortingscode 25% korting op de gehele collectie van Hunkemöller. 

Maat
Wanneer je nét iets te optimistisch bent geweest en een té kleine broek hebt aangeschaft, zul je sneller last hebben van een doorschijnende stof. Kies daarom voor de juiste maat, want een te kleine broek tekent sneller. Twijfel je tussen twee maten? Ga dan liever voor de grotere maat dan de kleinere maat. Zo zit je altijd goed!

Pasvorm
Ook de pasvorm van je onderbroek is belangrijk. Een string of hipster is de beste keuze. Wanneer je gezegend bent met een goed gevormd acherwerk à la J.Lo, raden wij je aan om een hipster of een boxer te dragen. Een standaard model onderbroek dragen onder je witte broek is geen goed idee. De randjes daarvan tekenen zich namelijk vaak af op je billen, waardoor je ondergoed te zien is. En dan niet op een manier die je wilt!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee