Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo word jij elke ochtend wakker met perfect haar

Zo word jij elke ochtend wakker met perfect haar

Zo word jij elke ochtend wakker met perfect haar

Dat het beter is om je haar niet elke dag te wassen, is inmiddels wel bekend. Beter is het om je haar 2 à 3 keer in de week te wassen – en zeker niet meer. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar na een nachtje slapen word je nu eenmaal vaak wakker met coupe wanhoop. Door het woelen, draaien, je-nog-steeds-niet-zijden-kussensloop en soms zelfs je bedpartner, blijft er niets meer van je volumineuze bos over.

Het kan gelukkig ook anders! Met deze tips word jij elke ochtend wakker met een flatterende out-of-bed look.

Steil haar

Jij kunt je steile look perfect afwisselen met beachy waves! Maak je haar voor het slapen een beetje vochtig. Dat kan gewoon met water, maar je kunt ook een speciale texture spray gebruiken. Verdeel je haar in vieren en maak vlechten. Op deze manier heb je niet alleen aan de voorkant golven, maar ook aan de achterkant. Bij het ontwaken alleen even losschudden (niet borstelen!) met je vingers, eventueel nog een beetje droogshampoo bij de aanzet en klaar ben je.

langhaar

Krullend haar

Je hebt het vast al duizend keer gehoord, maar de satijnen kussensloop is voor jou van levensbelang. Katoen zorgt namelijk voor meer pluis en dat is meestal niet de bedoeling. Een satijnen sjaal is ook een goed idee. Zo houd je je krullen goed in model en voorkom je wrijving met je kussen. Na het ontwaken spray je je haar in met een mengsel van water en conditioner en kneed je een beetje serum in je puntjes. Klaar!

krullendhaar3

 

Kort haar

Dames met kort haar hebben het ’s nachts het zwaarst te verduren. Zeker een pixie cut kan na een goeie nacht slaap alle kanten op pieken. Dit kan je voorkomen door te slapen met een beanie (maar dat is behoorlijk hysterisch in de zomer) of met een satijnen sjaal om je hoofd. Gelukkig bestaan er veel goede producten voor kort haar, waardoor je – als je geen zin hebt om met een sjaal te gaan slapen – ’s morgens minder moeite zal hebben je coupe terug in model te leggen.

pixie

Heb jij nog een gouden tip? Laat het ons zeker weten!

Lees ook:

 

Afbeeldingen: giphy