Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo krijg je sterke en gezonde nagels!

Zo krijg je sterke en gezonde nagels!

Zo krijg je sterke en gezonde nagels!

Mooie, sterke nagels zonder afgebrokkelde stukjes en rafelige randjes zijn toch wel een echte #lifegoal van zowat iedere vrouw. Mooie nagels zien er altijd direct verzorgd en vrouwelijk uit, al helemaal als ze voorzien zijn van een fijn nagellakje. Hiervoor zijn sterke nagels benodigd, maar hoe kun je die krijgen?

Voor deze winter staan er allerlei prachtige kleuren op je te wachten, waarmee jij je nagels iedere keer weer van een mooi lakje kunt voorzien. Alles met glitter is hartstikke hip, maar ook kleuren als aubergine, dieprood, nude, metal grey en zachtroze zijn kleuren die on trend zijn deze winter.

Om de lak helemaal tot zijn recht te kunnen laten komen en optimaal van de nieuwe kleuren van dit seizoen te kunnen genieten, zijn sterke nagels een must. Maar niet getreurd, want met onderstaande tips verander jij jouw afgebrokkelde stompjes binnen no time in sterke nagels. Go nuts!

Lak je nagels!

nailsss

Dit klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar het werkt écht. Door je nagels te lakken, zijn ze in feite voorzien van en extra beschermlaagje. Hierdoor zullen ze minder snel splijten of afbreken.

Ga voor gelnagels!

nails31

Dit is ontzettend handig voor wanneer je echt even de tijd nodig hebt om je nagels te laten groeien en het afbrokkelen van je nagels tegen wilt gaan. Door een gellak op je nagels aan te laten brengen, ben je voor langere tijd voorzien!

Gebruik nagellakremover zonder aceton!

0bb4f2b0d72d3c31f71c828e152f70b9

Nagellak is leuk, maar van nagellak remover worden je nagels niet zo blij. Kies er dus altijd voor om een zachte remover te gebruiken, zonder aceton. Probeer ook overmatig gebruik te vermijden!

Vijl je nagels regelmatig!

nails

Dit werkt heel erg goed om splijten of scheuren van je nagels tegen te gaan. Door je nagels tussen manicures door te vijlen, zorg je dat kleine haakjes niet uitscheuren en je weer van voor af aan kunt beginnen. Af en toe vijlen zorgt ervoor dat je nagels gepolijst en mooi blijven, zodat ze prachtig kunnen groeien.

Eet voldoende groente en fruit!

02fcb0b0e6e21d318d9d7525ba9e74a1

Schoonheid komt van binnen, en daar kun je met je voeding veel aan doen! Zorg ervoor dat je veel groente en fruit binnenkrijgt en let ook op je calcium, zink en ijzer zijn erg belangrijk voor sterke en gezonde nagels!

Lees ook:

Bron: Pure Wow, Instagram