Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo krijg je prachtig prinsessenhaar net als Kate Middleton

Zo krijg je prachtig prinsessenhaar net als Kate Middleton

Zo krijg je prachtig prinsessenhaar net als Kate Middleton

Het haar van Kate Middleton ziet er altijd – maar dan ook écht altijd – fantastisch uit. En als ze dan toch een bad hair day heeft, kan ze haar lokken verstoppen onder een kittig hoedje. Sommige mensen zit ook alles mee. Maar… gelukkig heeft ze een praatgrage kapper, die graag zijn geheim onthuld.

Wij hebben altijd gedroomd van prinsessenhaar. Meestal ging het om de lange vlecht van Rapunzel, maar het kapsel van Kate Middleton is zeker ook niet mis. Het zit altijd goed, ziet er nooit vet uit én het heeft een mooi volume.

katemiddleton

copyright: giphy

We horen het je al denken: met een leger van kappers zou ons haar er ook zo uitzien. Toegegeven, daar heb je een goed punt, maar ook wij kunnen rondlopen met prinsessenhaar. De kapper van Kate, Richard Ward, heeft namelijk haar geheim onthuld.

 Wij luisteren…

Richard heeft aan ‘People Magazine’ verteld dat Kate Middleton al tien jaar naar zijn salon komt. Hij weet dus perfect hoe ze aan haar Pinterestwaardige lokken komt. Wat belangrijk is, is dat je een goede haardroger gebruikt. Waar je dan weer wel op kunt besparen, is je haarborstel. Richard gebruikt steevast de Tangle Angel voor de Duchess of Cambridge, en die borstel kost minder dan vijftien euro.

 

Verder heeft hij nog een paar belangrijke tips voor ons:

  1. Gebruik een ronde borstel als je je haar droogt. Doe dat in een opwaartse beweging en zorg dat je lokken strak rond de borstel zitten.
  2. Wat producten betreft, gelooft Richard in het motto ‘less is more’. Gebruik altijd een kleine hoeveelheid. Zijn persoonlijke favoriet? Arganolie! Zo krijgt je haar een mooie glans

 

Lees ook:

Bron: Flair.be