Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo groeien jouw wenkbrauwen sneller

Zo groeien jouw wenkbrauwen sneller

Zo groeien jouw wenkbrauwen sneller

Zoals Cara ze heeft, willen we ze allemaal wel. Brede en volle wenkbrauwen is een trend waar wij ons alvast helemaal in kunnen vinden. Alleen: wat als je nu simpelweg niet zo veel haar boven je ogen hebt? Je kunt je wenkbrauwen natuurlijk bijtekenen, maar wist je ook dat je de haargroei vrij makkelijk kan stimuleren? Volg onderstaande tips en jouw wenkbrauwen stelen binnen no time de show.

Kokosolie
Wil je dikker haar, smeer er dan regelmatig wat kokosolie in. Dit vet bevat meerdere eiwitten en voedingsstoffen, zoals vitamine E en ijzer. Bovendien kunnen je wenkbrauwen er donkerder van worden. Smeer enkele drupjes kokosolie op je wenkbrauwen en masseer het in met je vingers. Laat de olie er de hele nacht op zitten. Was het er de volgende morgen uit met lauw water. Doe dit een maand lang elke dag.

Olijfolie
Hetzelfde geldt eigenlijk voor olijfolie, dat ook barst van de vitamine E. Doe precies hetzelfde als bij de kokosolie.

Citroen
Citroenen bevatten foliumzuur en vitamine C en B. Nuttige voedingsstoffen om je haar te laten groeien. Om je wenkbrauwen grover te maken pak je een schijfje citroen en die wrijf je enkele minuten over je wenkbrauwen heen. Na een kwartier was je het sap eruit met lauw water.

Wil je nou twee vliegen in een klap slaan, snijd dan een citroen in schijfjes, leg die vervolgens in een bakje met daarin 60 milliliter gesmolten kokosolie en laat het twee weken trekken. Haal de schijfjes er vervolgens uit en smeer het mengsel iedere avond op je wenkbrauwen en spoel het er de volgende ochtend weer uit. Let op: blijf zeker 2 uur uit de zon na het opsmeren van het mengsel, want de citroensap kan je haartjes iets blonder maken.

Melk
Ook dit huishoudmiddeltje doet wonderen voor je wenkbrauwen, omdat het net als kokosolie eiwitten bevat. Dip een wattenstaafje in de melk en smeer het vervolgens voorzichtig op je wenkbrauwen. Laat het zitten totdat het is opgedroogd en was het er dan af met wat water. Doe dit enkele weken totdat je tevreden bent met het resultaat.

 

Lees ook:

Bron: Libelle.nl