Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo breng je blush aan voor een smaller gezicht

Zo breng je blush aan voor een smaller gezicht

Zo breng je blush aan voor een smaller gezicht

Blush aanbrengen is voor sommigen appeltje eitje, maar voor anderen is het een lastige klus. Krijg jij vaak strepen? Wordt het te rood? Krijg je een bolle toet? Dan gaan er wat dingetjes mis. Dit zijn de dingen waar je op moet letten. 

Werk met 3 tinten blush

Basiskleur
Kies deze op basis van je huidskleur. Deze breng je aan op jouw jukbeenderen. Deze zie je goed wanneer je je wangen naar binnen zuigt (zoals een vis). Voor je begint, tik je je blushborstel even af, zodat je niet te veel poeder op je borstel hebt. Niet blazen! Bij een heel klein beetje vocht op je borstel krijg je al strepen.

Zet je borstel op de appeltjes van je wangen en trek met kleine streepjes richting je haarlijn voor een zacht resultaat. Gebruik weinig blush en herhaal dit tot je de gewenste kleur hebt. Toch een beetje te veel? Met een tissue kun je het gelijkmatig weghalen zonder strepen te krijgen.

Cracked blushes

Zo kies je jouw kleur:

Lichte huid: Lichtroze tinten
Medium huid: Warme en bruinachtige roze
Olijf of geel getinte huid: Bruin-gebaseerde tinten van rood of pruim
Donkere huid: Baksteen rood, cacao of een diepe brons

Schaduw aanbrengen

Om je gezicht te versmallen kun je subtiel een beetje schaduw aanbrengen. Gebruik één tint donkerder dan de blush die je op je jukbeenderen hebt gebruikt. Breng die nét onder je jukbeenderen aan. Zo creëer je hoeken in je gezicht voor een sexy uitstraling.

Highlighter voor een fris resultaat

Als allerlaatste gebruik je een highlighter net boven je jukbeenderen. Deze subtiele glans geeft een fris resultaat en versmalt je gezicht nog een beetje extra. Je doet het vooral op de appeltjes van je wangen en strijkt zo weer richting je haarlijn.

Blush kiezen? Wij maakten een mooie selectie:


Lees ook: