Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo blijf je langer bruin

Zo blijf je langer bruin

Zo blijf je langer bruin

Heb jij een mooie bruine kleur overgehouden aan jouw vakantie? Dan wil je natuurlijk niets liever dan deze teint zo lang mogelijk behouden. Hierbij onze vijf gouden tips voor een lange zomerse gloed.

Wil jij een langere gebruinde huid, dan is het belangrijk om de juiste verzorgende producten te gebruiken. Met onze tips kun je bij ICI Paris XL  goed terecht voor verzorgingsproducten en ontvang je nu € 15 korting op je bestelling. Klik hier voor de kortingscode.

Klaar voor de start…

En tannen maar. Want een goede start is het halve werk. Hiermee bedoelen wij het scrubben van je huid. Door te scrubben verwijder je dode huidcellen. Neem hier een kijkje nemen voor de fijnste scrubs.

Attentie: van goed insmeren word je dus wél bruin

‘Als ik me niet insmeer, word ik bruiner’: een verkeerde gedachte die veel mensen hebben. Het insmeren met zonnebrand (een hoge factor) beschermt niet alleen je huid, je wordt ook geleidelijk bruin en de kans op vervellen is klein. Daarbij hydrateert en voedt zonnebrand je lichaam tegen de schadelijke zon.

Hydratatie is key

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: na het zonnen is het goed om je in te smeren met after sun. En blijven smeren, ook de dagen nadat je in de zon bent geweest. Een goede nazorg met veel hydratatie zorgt voor een lange zomerse gloed.

Geen overkill aan zeep

Je huid schoonmaken is belangrijk, maar overmatig gebruik van zeep droogt je huid uit. Kies voor een goed verzorgende douchecréme en douche niet te vaak. Want een droge huid doet niet veel goeds voor je gebruinde huid.

Douche niet te warm

Van warm douchen droogt je huid ook onnodig uit. Dit geldt ook voor een lang en warm bad. Voorkom een droge huid door kort en koud te douchen, zodat je huid zal gaan stralen. Ook nog eens verkoelend na een warme stranddag!

EXTRA TIP! Witte kleding is een simpele trick waardoor je extra bruin lijkt. Net zoals rode, roze of nude nagellak. Die laten je handen nog bruiner lijken.