Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zien: De nieuwe creepers van Rihanna x Puma zijn er!

Zien: De nieuwe creepers van Rihanna x Puma zijn er!

Zien: De nieuwe creepers van Rihanna x Puma zijn er!

De feestdagen staan voor de deur en dus is het de hoogste tijd om een wishlist op te stellen. Nog geen inspiratie? Dan hebben wij een tip voor je, want de nieuwe creepers van Rihanna voor Puma worden precies op tijd voor de feestdagen gelanceerd. En ja, ze zijn velvet en dus willen wij ze hebben.

Santa, can you here me? Hopelijk wel, want als we deze Fenty x Puma creepers onder de kerstboom vinden dit jaar zijn we heel erg content. En dat is een understatement.

Feestelijk en stoer
De nieuwste creepers van Rihanna voor Puma komen in drie kleuren en zijn alledrie voorzien van een heerlijk velvet stofje, waardoor er gelijk een feestelijk tintje aan hangt. Een tikkeltje stoer en toch feestelijk, just how we like it. De Fenty x Puma creeper – die inmiddels een waar fenomeen geworden is – komt dit keer in drie verschillende uitvoeringen: een burgundy rode schoen met een zool in dezelfde kleur, een compleet zwarte schoen én een gymp in grijze uitvoering met idem zool.

 

#THECREEPER #FENTYxPUMA The Cements! Available DECEMBER 8th—>PUMA.com

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

De nieuwe collectie creepers kun je vanaf 8 december bemachtigen op Puma.com. We vrezen dat ook deze ontwerpen weer héél snel uitverkocht zullen zijn, dus dat wordt er als de kippen bij zijn!

Bron: Instagram.

Lees ook: