Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zien: Het make-up sponsje dat jouw beauty routine voor altijd zal veranderen!

Zien: Het make-up sponsje dat jouw beauty routine voor altijd zal veranderen!

Zien: Het make-up sponsje dat jouw beauty routine voor altijd zal veranderen!

Er is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van make-up sponsjes en wij zijn fan! Gebruik jij voor het aanbrengen van je foundation of concealer nog altijd een gewoon sponsje of ben je al overgestapt naar de nieuwe silisponge? Welke beautyblender ook je voorkeur heeft van dit nieuwe sponsje ga je heel blij worden!

Wist je trouwens dat de silisponge (een sponsje van siliconene) op de markt gebracht werd nadat beautybloggers massaal siliconene ‘kipfileetjes’ gingen gebruiken om hun make-up aan te brengen? Deze ‘kipfilets’, die je gewoonlijk in je beha doet als opvulling, bleken namelijk zeer geschikt voor het aanbrengen van foundation omdat ze je foundation niet absorberen.

Another benefit of #silisponge is it works well with cushion foundation. No more wastage! #mollycosmetics

A video posted by M O L L Y C O S M E T I C S (@mollycosmetics) on

Nu is er echter alweer een nieuwe ontwikkeling op het gebied van de beautyblender en dat is de Evie Blender, een sponsje gemaakt van hypo-allergene siliconen. Het sponsje is makkelijk schoon te maken en absorbeert je (dure) make-up niet, hierdoor gaat hij zeker een jaar mee. Het sponsje werd bedacht door make-up artist Angie Johnson. Het project werd gefinanceerd door crowdfunding en de Evie Blender komt in maart op de markt. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook:

6 geweldige foundationborstels onder de 20 euro

Zien: het internet werd spontaan verliefd op deze roségouden lippenstift

Unicorn Snot: de nieuwste trend in beauty-land