Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zien: deze jongen tovert zichzelf om tot Disney-prinsessen!

Zien: deze jongen tovert zichzelf om tot Disney-prinsessen!

Zien: deze jongen tovert zichzelf om tot Disney-prinsessen!

Als je fan bent van Disney kun je elke week wel een Disney-filmmarathon houden, posters ophangen in je kamer of beeldjes sparen van alles wat met Disney te maken heeft. Maar je kunt jezelf ook omtoveren tot Disney-prinses! En dat is precies wat dit Instagramfenomeen doet. Love it!

Wekelijkse transformatie
Richard Schaefer is een 21-jarige make-up artist, die een Instagramaccount totaal gewijd heeft aan zijn grote liefde: Disney. Elke week transformeert hij in een andere prachtige Disney-prinses, waardoor hij echt niet meer te herkennen is. Voor zijn uit de hand gelopen hobby heeft hij dertig pruiken en veertig kostuums ingeslagen, om zo de meest mooie creaties te kunnen maken voor zijn volgers.

Gepest
De talentvolle Richard werd vroeger erg gepest op school, vanwege zijn overgewicht. Na de middelbare school besloot hij dat het genoeg was en startte hij met zijn verkleedpartijtjes en begon foto’s daarvan te delen op Instagram. Dit bleef niet onopgemerkt, want zijn account heeft al het indrukwekkende aantal van 221.000 volgers bereikt. Impressive!

Bekijk hieronder een aantal van Richards mooiste creaties.

@theofficialariel

View this post on Instagram

"Don't torture yourself, Gomez. That's my job" ????

A post shared by Richard Arthur (@therichardarthur) on

@theofficialariel

@theofficialariel

@theofficialariel

Lees ook:

 

Bron: Linda