Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > ZIEN: Dit is dé verrassende truc tegen wallen

ZIEN: Dit is dé verrassende truc tegen wallen

Mode & Beauty
ZIEN: Dit is dé verrassende truc tegen wallen

Donkere kringen onder je ogen is niet écht een look waarmee je graag voor de dag wilt komen. Er zijn hier allerlei crèmes en dure tubes foundation en concealer voor op de markt, maar vlogger Deepica Mutyala heeft een bijzondere budgettip waarmee je die wallen binnen no time maskeert. Yes!

De dame in kwestie heeft geregeld last van donkere kringen onder haar ogen, hoeveel uurtjes ze ook slaapt. Geen concealer die haar wallen kon verbergen, en dus ging ze op zoek naar een doeltreffend alternatief voor een wakkere look.

Wat bleek? Rode lippenstift bleek dé truc te zijn, waarmee ze haar wallen kon maskeren. Dit omdat de kleur rood de blauw/paarse kleur van de donkere plekjes op je huid neutraliseert. En daarmee verdwijnen die oncharmante kringen als sneeuw voor de zon en zie je er gelijk fris en fruitig uit.

Bekijk hieronder hoe je dit voor elkaar krijgt – zonder met rode strepen op je gezicht door het leven te gaan welteverstaan. Want da’s natuurlijk niet helemaal de look waar je naar streeft!

Bron: Grazia, Youtube

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee