Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zien: Dít is de populairste lippenstift op Pinterest!

Zien: Dít is de populairste lippenstift op Pinterest!

Zien: Dít is de populairste lippenstift op Pinterest!

Naast de meest gepinde trouwjurk en verlovingsring hebben we nu ook ontdekt wat de populairste lippenstift op Pinterest is. Pluspunt: hij is lekker fel, dus dat maakt hem helemaal geschikt voor tijdens deze warme zomerdagen.

Pinterest proof
Pinterest is so-wie-so een perfecte inspiratiebron. Je kan er mooie make-uplooks vinden, maar het staat er ook vol met swatches. Zo weet je meteen hoe je oogschaduw of lippenstift er in het echt uitziet.

Populair kleurtje
Nu is er één lippenstift die wel héél erg geliefd is. Hij werd al supervaak bewaard en is by far de populairste lipstick op Pinterest. Het is een felle, koraalroze kleur die perfect is voor tijdens de zomer. Het kleurtje kreeg de naam ‘watch me shimmer’ en is van M.A.C Cosmetics.

Pinterest: thetreschic.co

Bad news babes
Helaas was het een limited edition en werd de lipstick in 2012 al uitgebracht. Vorig jaar was hij heel even opnieuw beschikbaar, dus hij is nog te verkrijgen, maar makkelijk te vinden is ‘ie niet. Ons lijkt het daarom dan ook een goed idee om de lippenstift opnieuw uit te brengen. Hint hint, Mac!

Lees ook: