Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zien: Dít is de nieuwste haartrend voor deze winter.

Zien: Dít is de nieuwste haartrend voor deze winter.

Zien: Dít is de nieuwste haartrend voor deze winter.

Ben jij wel toe aan een nieuw kleurtje in je haar, maar weet je nog niet wat je precies wilt doen? Dan hebben wij misschien wel een heel fijne én gemakkelijke optie voor je, waarmee je gelijk on trend bent: tiger eye hair! Het is dé trend voor deze winter en wij zijn fan.

It-girl haar
De haarkleur is vrij lastig te omschrijven, want die ligt ergens tussen donkerblond, highlights en bruin in. Say what?! Het is inderdaad niet zo simpel, maar werp een blik op de glanzende haardos van it-girl Olivia Palermo, actrice Jessica Alba of Hollands trots Negin Mirsalehi – en je snapt gelijk waarom deze kleur hip en happing is in beautyland.

Balayage-techniek
De naam Tiger Eye – tijgeroog – is precies hoe je deze haarkleur het beste kunt omschrijven. De kleur bestaat namelijk uit meerdere kleuren, net zoals de edelsteen die dezelfde naam heeft. De kleur wordt aangebracht door middel van de inmiddels populaire balayage-techniek, en kan het best met een donkerblonde of lichtbruine basis gecreëerd worden. Laat daar lichtere plukken inzetten, en je zit gebeiteld voor de komende winter.

De coupe straalt wat ons betreft een en al herfstige vibes uit, en dus is het de hoogste tijd om een afspraak bij de kapper in te plannen. Wat vind jij van deze nieuwe trend?

Tiger Eye Hair

Miami x @dior at @miamidesigndistrict. #atmdd

A photo posted by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

 

Tiger Eye Hair

Hi you’re pretty #balayage #pravana #joico #love #curlyhair

A photo posted by ✨Allison Snell✨ (@allisonplush) on

 

Tiger Eye Hair

 

Tiger Eye Hair

I spy new eyewear @maxandco #newcampaign

A photo posted by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

Lees ook:

Bron: ELLE, Instagram, Pinterest