Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > ZIEN: de eerste beelden van dé Kenzo x H&M collectie!

ZIEN: de eerste beelden van dé Kenzo x H&M collectie!

ZIEN: de eerste beelden van dé Kenzo x H&M collectie!

We sprongen een gat in de lucht toen de Franse modeontwerper Kenzo zijn samenwerking met H&M aankondigde, en kunnen niet wachten tot de collectie in de winkels ligt. De eerste beelden van Kenzo x H&M zijn eindelijk hier, en het lijkt erop dat ‘t een kleurrijke collectie gaat worden!

Sneak peak
De eerste beelden van de collectie zien er veelbelovend uit. Zoals we van modemerk Kenzo gewend zijn, is het geheel een verzameling van kleur en printjes. De materialen die het meest gebruikt zijn, zijn voornamelijk fluweel en leer. Ook zebraprint, rode en blauwe kleuren komen veel terug in de gehele collectie.

Samenwerkingen
Modeketen H&M deed al vaker samenwerkingen met allerlei grote ontwerpers in het verleden. Onder andere Matthew Williamson, Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel en Isabel Marant gingen Kenzo voor. De collecties zijn in het leven geroepen om kledingstukken van de grote modenamen betaalbaar te kunnen maken, en zijn ieder jaar een denderend succes. De collectie die Kenzo ontwerpt voor H&M ligt 3 oktober in de winkels, dus we zullen nog even geduld moeten hebben!

Look-book-KENZO-x-HM-1-768x576 Look-book-KENZO-x-HM-2-768x1024 Look-book-KENZO-x-HM-3-768x1024

Bron: Grazia

Lees ook: