Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > ZIEN: 5 hacks waardoor je haar er écht voller uitziet

ZIEN: 5 hacks waardoor je haar er écht voller uitziet

Er zijn maar weinig dingen waar we zo gelukkig van worden als een good hair day. Helaas lijkt ons dunne bosje maar zelden op de weelderige lokken die we zo graag willen. En dat warme weer helpt ook al niet echt mee. 

Niet getreurd! Er zijn genoeg middelen en hacks om moeder natuur een handje te helpen. En dan hebben we het niet over haarstukjes en extentions. Lees en leer!

Steek je natte haar naar achter met een zonnebril

Perfect voor deze temperaturen, met als bijkomend voordeel dat als je je haar zo laat drogen, je gegarandeerd meer volume krijgt. Schuif je natte lokken nonchalant naar achter en laat aan de lucht drogen. Een zonnebril is echt de beste tool, want een elastiekje of speld is vaak te strak, waardoor je haar kan breken. Eventueel losse clipjes kunnen ook, maar kijk uit dat ze niet te strak zitten.

Mousse

Mousse heeft een slechte reputatie: aangekoekte kapsels met steenharde krullen, maar werkt uitstekend als je meer volume wilt. Het is gewoon belangrijk om de juiste dosering aan te houden (een goede dot mousse heeft ongeveer de grootte van een ei) en de mousse aan te brengen van je wortels tot je punten. Daarna in model föhnen en klaar ben je.

Vingers

Als je je vingers gebruikt om je haar in model te brengen in plaats van een kam, behoud je meer van je zorgvuldig gecreëerde volume. Jennifer Aniston adviseerde ooit om je haar nooit meer te kammen ná het drogen. En wat goed genoeg is voor de vrouw met het beste kapsel van de 90’s, is zeker goed goed genoeg voor ons.

Draaien

Draai je haar in kleine knotjes voor het slapengaan voor een gegarandeerde oompf bij het ontwaken. Van je kapsel dus.

Föhn je haar ondersteboven

Een klassiek advies, dat zelfs vaak op je bus mousse is te lezen. Bijna zo oud als de weg naar Rome dus, maar met een goede reden: het werkt echt. Bovendien krijg je door dat ondersteboven schudden met je lokken gezellige blosjes. Heb je ook geen blusher meer nodig 😉

 

 

Dit vind je vast ook interessant:

Bron: Cosmopolitan UK

Shoppen is altijd een goed idee