Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit zegt je favoriete haarstijl over jou

Dit zegt je favoriete haarstijl over jou

Dit zegt je favoriete haarstijl over jou

Niet enkel je gelaatstrekken vertellen enkele dingen over jezelf, maar ook je haarstijl kan bepaalde eigenschappen onthullen. Of je nu kiest voor losse krullen of een hoge staart, het vertelt meer over wie jij bent dan je zou denken. 

Natuurlijke losse krullen

Vrouwen met krullend haar zijn vrijgevig en hebben de neiging om alles sneller te doen dan anderen, zoals opdrachten afwerken. Ze hebben een pittige persoonlijkheid met kenmerken zoals passie, leiderschap, inzicht, expressiviteit en dynamiek. Ze hebben soms problemen om zich een lange tijd te focussen op 1 ding en worden soms ook omschreven als drama queens. 

e4225b5b5db3caf843dc45b18b0d0bf5

Pinterest

Kort haar

Vrouwen die bewust kiezen voor kort haar zijn meestal niet bezig met de onbelangrijke dingen in het leven. Alles moet zo gemakkelijk mogelijk verlopen en ze zullen nooit zelf drama creëren. Vrouwen met kort haar zijn ook meestal niet bezig met gevoelens en emoties en weten niet goed hoe ze zichzelf op dat vlak moeten uitdrukken. #shorthairdontcare

4cddf78ac0f51d150a9f57b67e736f3a

Pinterest

Lage staart of dot

Het heeft deze ochtend waarschijnlijk slechts enkele seconden geduurd voor je dit kapsel in elkaar gestoken had. Deze nonchalante haarstijl omschrijft perfect hoe jij bent als persoon: zorgeloos en genietend van het leven. Vaak word jij omschreven als ‘one of the boys‘ omdat je actief door het leven gaat en anderen hun noden voor die van jou zet. Zo zul je altijd klaarstaan voor vrienden in nood.

ed8cc603c652b18bd631565a4cb29b3e

Pinterest

Strakke staart of dot

Draag jij je haar altijd strak in een paardenstaart of in een dot? Dan weet jij perfect wat je wil in het leven en zal jij altijd duidelijk je mening verkondigen. Mensen met een strakke haarstijl zijn vaak ook atletisch en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Je zal ook nooit een afspraak afzeggen om thuis op de bank te hangen.

cf92c62f7f0509e64ed41590f6ac954d

Pinterest

Ingevlochten haar

Vrouwen die kiezen voor een vlecht in het haar, zijn meestal enorm lief en romantisch. Je wil goed doen voor iedereen en laat dan ook soms over je heenlopen. Je houdt er niet van om mensen te confronteren met hun daden, maar zou ook nooit of te nimmer een leugentje vertellen. Mensen weten wat ze aan jou hebben en zullen bij je aankloppen in tijden van verdriet.

dc79261f84982a9b77c9f7d3a78392e0

Pinterest

Half opgestoken – half los

Jij bent de diva van je vriendengroep en bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Mensen kijken naar je op en proberen je uitstraling te kopiëren. Je date enkel de good guys omdat zij jou alles geven wat je hartje begeert. Je hebt veel zelfvertrouwen maar vaak wordt dit ook negatief bekeken.

9fdd7d832bf0f898cf23554f1cad5e3c

Pinterest

Lees ook:

Bron: Glamour