Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > YAY: Victoria Beckham lanceert binnenkort een betaalbare collectie

YAY: Victoria Beckham lanceert binnenkort een betaalbare collectie

YAY: Victoria Beckham lanceert binnenkort een betaalbare collectie

Wie er altijd al van gedroomd heeft om er net zo stijlvol als Victoria Beckham uit te zien, kan zijn droom binnenkort misschien in vervulling zien gaan. Victoria werkt namelijk momenteel samen met winkelketen Target aan een goedkopere kledinglijn die vanaf volgend jaar april in de winkelrekken zal hangen. 

Fan van Victoria’s kledingstijl maar een budget dat veel minder groot is dan het hare? No worries, vanaf 9 april 2017 ligt de nieuwe én betaalbare collectie van Beckham in de rekken van de Amerikaanse supermarkt Target. De collectie zal bestaan uit meer dan 200(!) kledingstukken voor baby’s, kinderen en vrouwen met prijzen tussen 6 en 70 euro. De ontwerpster liet al weten dat ze gebruik gaat maken van pastelkleuren, zomerse prints en vrolijke tinten. Een deel van de collectie zal ook te koop zijn via haar eigen website.

Jammer genoeg gaat het enkel om een limited edition-collectie en zal Victoria erna gewoon weer terug gaan naar haar dure designerstukken. Kruis dus zeker 9 april al aan in je agenda!

Lees ook: