Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > WOW: Deze muzikale oordoppen draag je ook als ketting!

WOW: Deze muzikale oordoppen draag je ook als ketting!

WOW: Deze muzikale oordoppen draag je ook als ketting!

Wie het niet leuk vindt om steeds zijn koptelefoon weer op te bergen na een treinritje vol muzikaal entertainment, gaat énorm gelukkig zijn met het volgende nieuws. Will.i.am, zanger van ‘The Black Eyed Peas’, vond de oplossing voor onze struggle en gaf het apparaatje meteen ook een modedoel. Vanaf nu draag je je koptelefoon ook als ketting.

‘Why does the accessory only favor the phone and not my outfit? There has to be some middle ground between the two worlds,’ aldus will.i.am aan Refinery29. De zanger richtte zijn eigen tech-bedrijf op en lanceerde zonet zijn eerste collectie draadloze oordoppen. De collectie, genaamd Buttons, is een nieuwe stap in de wereld van mödische draadloze technologie.

the incredible @kendalljenner is #ButtonedUp – BUTTONS are at Apple Stores Worldwide today!! 🍾🌎 link in bio

Een foto die is geplaatst door i.am+ (@iamplusofficial) op

Het ontwerp ziet er een beetje vreemd uit, maar wat ziet er tegenwoordig in de modewereld niet vreemd uit. De oordoppen lijken een beetje op clip-on oorbellen, maar je draagt ze wel degelijk in je oor. Aan de buitenkant wordt je oor dan een beetje opgevrolijkt door een ronde schijf die wat weg heeft van een vinylplaat. Het apparaat werkt via bluetooth en heeft een geluid van topkwaliteit. Extra troef: de ronde platen zijn magnetisch waardoor je ze aan elkaar kunt klikken en ze dus een ketting vormen. Tadaaa!

‘You know, we all love buying shoes to match our outfits and bags to match our outfits, but for some reason we don’t expect our technology to match our outfits,’ liet will.i.am aan The New York Times weten. ‘Why not? Why should we just accept that? What I want to do is change that.’

Of het ding ook echt in de smaak gaat vallen, is nog maar de vraag. Hij schakelde alvast de hulp in van enkele bekende namen om zijn campagne te ondersteunen. Zo zien we Kendall Jenner, India Love, Naomi Campbell en Shaun Ross hun beste beentje (of eerder oortje) voorzetten tijdens het promotiefilmpje.

Eén klein nadeel: de oortjes kosten €249,95. Wie toch een spaarcentje opzij heeft kunnen zetten, kan de buttons aankopen via Apple. Ze zijn beschikbaar in vier kleuren die matchen bij de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Kerstcadeautje, iemand?

Lees ook: