Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > WOW: Dit is het populairste juweel van het voorbije jaar

WOW: Dit is het populairste juweel van het voorbije jaar

WOW: Dit is het populairste juweel van het voorbije jaar

We vertelden jullie eerder al welke trouwjurk, verlovingsring en haarstijlen het populairst waren op Pinterest, maar blijkbaar is er ook een specifiek juweel dat steeds opnieuw opgezocht wordt op Google. Het bedrijf Karus Chains onthulde zonet over welk accessoire het gaat en liefhebbers zullen alvast diep in de buidel moeten tasten. Misschien een idee voor op je kerstlijstje?

Het resultaat is verrassend, want het sieraad kom je niet dagelijks tegen als je in de winkelstraten loopt. Ook is het absoluut geen opvallend exemplaar, maar straalt het eerder simpliciteit en elegantie uit. En de winnaar is… Tromgeroffel… De Cartier LOVE Bangle. De armband is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, namelijk roségoud, geelgoud of witgoud, en is bezaaid met diamanten.

Diamonds are a girl’s best friend

Het bedrijf Karus Chains deed een analyse van tweeduizend trefwoorden en 25 miljoen mensen en kroonde de Love Bangle van Cartier tot de grote winnaar. Het juweel zou maandelijks ongeveer een half miljoen keer door de zoekmachine gaan en op de wenslijst van velen staan. Jammer genoeg is de armband niet bepaald goedkoop en liggen de prijzen tussen 4.500 en 40.400 dollar. Voor wie toch een goedgevulde bankrekening heeft, tonen wij je hieronder alvast enkele leuke exemplaren. A girl can dream, right?

 

 

 

 

 

Lees ook: