Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > WOW: Drie Nederlandse modellen schitteren in kerstcampagne Topshop

WOW: Drie Nederlandse modellen schitteren in kerstcampagne Topshop

WOW: Drie Nederlandse modellen schitteren in kerstcampagne Topshop

Deze kerst draait het allemaal om uitgaan, plezier hebben met vrienden en het vinden van je eigen identiteit. Of dat is althans wat Topshop zegt in zijn nieuwste Holiday-collectie. De keten deelde zopas zijn eerste campagnebeelden van de kerstcollectie en daarin krijgen 9 opkomende modellen de kans om zichzelf op de kaart te zetten. En dit jaar zijn er ook 3 Nederlandse dames bij.

Naast Lottie Moss en Victoria’s Secret-model Stella Maxwell schitteren ook drie Dutchies in feestelijke kleding op de campagnebeelden van Topshop. Marjan Jonkman, Kiki Willems en Damaris Goddrie kregen de kans om naast enkele bekendere gezichten model te staan voor de Britse modeketen.

Kiki Willems, Marjan Jonkman en Damaris Goddrie (v.l.n.r.) – Copyright Instagram

Dit seizoen draait om de individuele spirit van de vrouw. Ze wil niet langer onderdeel zijn van de groep, ze heeft haar eigen stijl. Voor de Holiday-campagne wilde ik een nieuwe familie van gezichten laten zien, die stuk voor stuk een eigen soort schoonheid hebben“, vertelt artistiek directeur Kate Phelan. En onze drie Nederlandse modellen passen perfect bij die omschrijving.

Of je nu houdt van grungy maatwerk, moderne sportkleding of glitterjurken, de nieuwe collectie heeft het allemaal. Dit is feestkleding zonder die one-size-fits-all-benadering en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Of zoals Topshop het zegt: dit is de anti-cliché Kerstmis!

Lees ook: