Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > WOW! Diamond nails is de nieuwste beautytrend voor 2017

WOW! Diamond nails is de nieuwste beautytrend voor 2017

WOW! Diamond nails is de nieuwste beautytrend voor 2017

Om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten, zijn wij al een tijdje op zoek naar dé perfecte outfit. Maar wie er nog dat tikkeltje feestelijker wil uitzien, kan best aan de slag gaan met de nieuwste beautytrend voor 2017. Want volgend jaar dragen we diamanten niet enkel verwerkt in onze juwelen, maar ook op onze nagels.

Diamonds are a girl’s best friend… En dat wordt volgend jaar weer maar eens duidelijker, want echte fashionista’s dragen binnenkort diamanten op hun nagels. Geen echte exemplaren natuurlijk – tenzij je verdrinkt in het geld – maar een soort van holografische folie die in stukjes op je nagel wordt geplakt. Liefst in het zilver, maar wij zijn ervan overtuigd dat andere kleuren ook best stijlvol zullen zijn.

Geduld

Het resultaat ziet er prachtig uit, maar je moet er wel heel geduldig voor zijn. Alle kleine stukjes moeten op de juiste manier gecombineerd worden, want anders is het effect niet duidelijk genoeg. Wij raden dus aan om alvast te starten met een of twee nagels per hand, en de rest in een bijpassend kleurtje te verven. Hieronder kan je alvast wat inspiratie vinden.

아 매력터짐 💎💎💅🏻💎#diamondeffect #diaprismnail #leddianail #100caratnail #디아몬네일 #unistella #gemstoneonthenails

Een foto die is geplaatst door 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) op

#newyearnails #glittergelnails #diamondnails #diamondglitter super shiny and pretty for counting down to 2017

Een foto die is geplaatst door Naomi Kao (@naomikao) op

Lees ook: