Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Wow: déze jonge ontwerper maakt een flink statement tijdens Milaan Fashionweek!

Wow: déze jonge ontwerper maakt een flink statement tijdens Milaan Fashionweek!

Wow: déze jonge ontwerper maakt een flink statement tijdens Milaan Fashionweek!

Als je een modetijdschrift openslaat, zien de modellen er perfect uit. Een smetteloos huidje, een perfect figuur en stralend witte tanden. Maar de realiteit is vaak iets minder gepolijst. Modeontwerper Moto Guo was klaar met deze perfectie, en doorbrak het taboe op een speciale manier!

Acne
Tijdens zijn show op Milaans heren modeweek stuurde de ontwerper Moto Guo zijn modellen de catwalk op met zware acne. Het is niet duidelijk of de modellen zelf al acne hadden, maar het lijkt in elk geval aangezet te zijn met make-up.

https://www.instagram.com/p/BG6gvhou5lf/?taken-by=nischmanagement

Verhalen vertellen
Moto Guo is een ontwerper van herenmode en zijn roots liggen in Maleisië. Hij is net komen kijken in de modewereld, want zijn eerste collectie werd gelanceerd in 2015. Zijn doel met het ontwerpen van mannenkleding is het vertellen van verhalen op een cynische, en humoristische manier. Op zijn website vertelt hij dat hij bovenal erg sceptisch in het leven staat.

Statement
Met deze collectie maakt Moto Guo een flink statement in de mode-industrie, waarmee hij aandacht genereert voor body positivity. Wat de precieze beweegrede van de jonge ontwerper is geweest, is niet bekend, maar deze modeshow maakt in ieder geval veel tongen los!

Bron: NSMBL

Lees ook: