Je bent hier: Home > Acties > Win: een compleet verzorgde ochtend met 3 vriendinnen (ínclusief kerstoutfits naar keuze!) bij Steps

Win: een compleet verzorgde ochtend met 3 vriendinnen (ínclusief kerstoutfits naar keuze!) bij Steps

Acties
Win: een compleet verzorgde ochtend met 3 vriendinnen (ínclusief kerstoutfits naar keuze!) bij Steps

De decembermaand staat weer voor de deur en dat betekent dat ons weer een paar chique kerstdiners en fijne feestjes te wachten staan. Heb je nog géén idee wat je uit de kast moet trekken voor die gelegenheden? Voor je het weet is het zover, en daarom helpt Steps je maar al te graag op weg.

Bij de kerstdagen én oud en nieuw horen natuurlijk schitterende outfits, en die vind je bij Steps. Ga je voor een klassieke zwarte jurk of een top vol glitters? In de (online) winkels van Steps hangen de schappen vol met rokken, pakken en jumpsuits voor een partylook die verkrijgbaar zijn in de maten 34 t/m 46 (XS t/m XXL). Er is dus voor iedereen een feestelijke, stoere maar zeker ook sexy outfit te vinden.

En wat is leuker dan die outfit samen met je beste vriendinnen uitzoeken en op die manier alvast in de feeststemming te komen? Precies, en daarom kun je bij Flair een compleet verzorgde ochtend bij de Steps shop Utrecht Hoog Catharijne winnen; op zondag 9 december van 10.00 tot 12.00 uur (met uitloop tot 13.00 uur). Het leukste van alles: de winnares mag maar liefst drie vriendinnen meenemen, die óók niet met lege handen naar huis hoeven gaan. Zodat jullie met z’n allen schitterend aan het kerstdiner kunnen zitten!

Wat kun je precies winnen?

Je komt op eigen gelegenheid naar de centraal gelegen Steps-winkel in Utrecht met drie vriendinnen, waar jullie alle vier een persoonlijke ‘kerstlook’ (lees: een outfit naar keuze bestaande uit een rok + top óf broek + top óf jurkje óf jumpsuit) krijgen aangeboden. Maar dat is lang niet alles; onderstaande dingen zitten óók bij de prijs inbegrepen:

  • Persoonlijk stijladvies van stylist Maarten die alle tijd neemt om een mooie outfit af te stemmen op jullie smaak en wensen
  • Een feestelijke champagnebrunch in de winkel
  • Visagie door een artist die in de winkel aanwezig is om het plaatje compleet te maken
  • Foto’s en video’s door een professionele fotografe om de ‘kerstlook’ vast te leggen (deze zijn na afloop van de middag terug te vinden op onze Facebookpagina)
  • Een exclusieve goodiebag

Meedoen!

Vul onderstaand winfomulier in. Laat hierin weten wat je leeftijd en kledingmaat is en voor welke gelegenheid je een outfit zoekt (dan kan Steps je beter adviseren). Zorg dat je op 9 december van 10.00 tot 12.00 uur beschikbaar bent en naar Utrecht kunt komen. Op 29 november krijgt de winnares persoonlijk bericht. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Steps