Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > WAUW: hoe mooi is de collab tussen M.A.C Cosmetics en deze 3 make-upartiesten

WAUW: hoe mooi is de collab tussen M.A.C Cosmetics en deze 3 make-upartiesten

WAUW: hoe mooi is de collab tussen M.A.C Cosmetics en deze 3 make-upartiesten

We schreven nog maar net over de vernieuwde Chubby Sticks van Clinique of er duikt al een nieuwe make-upcollectie op. M.A.C Cosmetics heeft samengewerkt met drie gerenommeerde make-upartiesten en de producten zien er echt adembenemend uit. OH MY!

M.A.C Cosmetics heeft samengewerkt met drie verschillende make-upartiesten namelijk Kabuki, James Kaliardos en Diane Kendal. Als we je één goede raad mogen geven? Begin al maar te sparen. De producten zien er zo prachtig uit dat je werkelijk alles wil hebben.

De collab kreeg de naam #MACMakeupArt met zich mee en bestaat uit zo’n 50 (!) verschillende producten. Elke make-upartiest heeft een eigen collectie uitgebracht die zowel bij hun eigen stijl als die van M.A.C Cosmetics past.

James Kaliardos

De collectie van James is redelijks speels met een moderne touch. Zijn make-upproducten zijn ook zeer geschikt voor de durvers onder ons, want er zit bijvoorbeeld een zilverkleurige lipstick tussen. Verder zitten er ook veel felle kleurtjes tussen, wat de collectie perfect maakt voor de lente.

Diane Kendal

Bij de producten van Diane staat alles in het teken van glamour. De focus ligt duidelijk op de lippen, maar er zitten ook een heleboel bronzen tinten tussen voor je ogen en wangen. Ideaal om een sunkissed skin te faken, zelfs als het net winter is geweest.

Kabuki

Kleurrijke tinten zoals een blauwe oogschaduw of een prachtige rode lipkleur? Dat moet de collectie van Kabuki zijn. Bovendien steekt ook de verpakking van zijn collectie er bovenuit. Gedaan met zoeken in je stash, want deze toppers zie je meteen liggen.

#MACMakeupArt

#MACMakeupArt

#MACMakeupArt

#MACMakeupArt

#MACMakeupArt

#MACMakeupArt

#MACMakeupArt

#MACMakeupArt

#MACMakeupArt

Lees ook: