Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Volgens TikTok scheer je je benen al je hele leven verkeerd

Volgens TikTok scheer je je benen al je hele leven verkeerd

Volgens TikTok scheer je je benen al je hele leven verkeerd

Hoe je het ook went of keert: je benen scheren is nooit een leuke klus. In de praktijk is het vaak een kwestie van rats rats en lange halen, snel thuis. Dikke kans dat je zo toch een strook haar ontdekt als je je blote benen in het zonlicht parkeert. Als je écht gladde benen wil, kun je het volgens TikTok beter anders aanpakken. 

Sneller klaar en minder bultjes

Wij hadden het ook niet bedacht, maar kennelijk is er een betere manier om je benen te scheren dan hoe we het toch noch toe altijd aanpakten. Dankzij deze hack ben je niet alleen sneller klaar, maar houd je ook minder bultjes en scheeruitslag over.

Mesje op de huid

In plaats van steeds een strook te scheren, het scheermesje optillen en vervolgens onderaan aan de volgende strook beginnen, zegt TikTokker Laura Henderson dat je het mesje de hele tijd op je been moet houden. Je beweegt het mesje naar boven en beneden terwijl het de hele tijd in contact met de huid blijft. Resultaat: ultragladde stelten.

 

@lalalalauren00Who freaking knew? Cause I didn’t🤯 thank you girl on tiktok—I am forever changed! #fy #fyp #foryou #shavingtips #shavinghack♬ original sound – Lauren Henderson

Je kunt gewoon een normaal scheermesje gebruiken. Vergeet ook niet af en toe je benen te scrubben en in te smeren met bodylotion 0m te voorkomen dat ze uitdrogen. Nu hopen dat het blotebenenweer nog even blijft…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Popsugar | Beeld: Getty